Holmberg Handel har fået en forrygende start i Hjørring

Forretningen på Vandværksvej 13 i Hjørring (Foto: Holmberg Handel)
Profilbillede

Tidligere på året opstod der brand i Holmberg Handel, da forretningen i de gamle lokaler i Rakkeby brændte. Derefter åbnede de forretningen på Vandværksvej. I denne artikel vil Ove Christensen, der er direktør i Holmberg Handel, gøre status på det seneste år i den lokale specialforretning.

“Indenfor det sidste år har vi udvidet vores markeder til også at omfatte kreamesser rundt om i landet. Vi har, efter vores brand i værksted/forretning hjemme ved privaten, åbnet forretning i Hjørring på Vandværksvej 13,” starter Ove ud.

I den nye butik har man oplevet pæn fremgang siden, hvilket vækker stor begejstring og optimisme for fremtiden:

“Forretningen åbnede vi den 11. oktober og vi har udvidet vores sortiment med flere ting, bl.a. har vi fået flere forskellige garner fra Viking-garn og G-B garn, og vi har også fået Færøsk garn fra Navia.


Garn fra Navia Uno, Duo og Trio fra 33,- kr. nøglen (Foto: Holmberg Handel)

“Derudover er vi blevet forhandler af produkter fra Hybengården. Vi har haft en forrygende start i Hjørring og glæder os til et nyt år, og til at endnu flere kunder finder vejen ud til os. Vi har åbent hver tirsdag og onsdag fra 10-18.”

“Vi har afholdt "Smag og Strik" med produkter fra Hybengården. Der var fuldt hus - så det er noget vi gerne vil gentage,” fortæller Ove, da han bliver spurgt ind til noget han ser tilbage på med glæde.


Produkter fra Hybengården fra 44,- kr. pr. stk. (Foto: Holmberg Handel)

Men der har, af gode grunde, også været udfordringer for Holmberg Handel. Branden satte en stopper for mange ting, men nu er forretningen på vej frem igen.

“Af udfordringer kan nævnes vores hjemmeside, efter branden. Efter nulstillingen af alt hvad der var på hjemmesiden, er den igen under opbygning. I øjeblikket er alle vores krydderier og lidt garn synligt og klar til handel derinde, og der vil løbende blive lagt varer ind efterhånden som vi får det registreret. Men det tager tid, og vi håber på vores kunders forståelse.”

Har du lyst til at få et yderligere indblik i de forskellige produkter fra Holmberg Handel, så kan du med rette tjekke deres Facebookside og hjemmeside. Ellers kan du finde Holmberg Handel i Hjørring, på adressen Vandværksvej 13. Butikken har åbent hver tirsdag og onsdag fra 10-18.

Vi ser frem til, hvad det næste år bringer for Holmberg Handel.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Holmberg Handel ApS
False {
}