Hjørring ildsjæl: Rikke Ejsenhardt – Event-og aktivitetschef i Hjørring Handel.

Profilbillede
dato

Rikke Ejsenhardt på 45 yder sit som ildsjæl i form af hendes arbejde som Event-og aktivitetschef i Hjørring Handel.

”For mig er det et privilegie “at få lov”, og deri ligger min motivation og en forpligtelse til, at jeg gør mig særligt umage. Jeg syntes det er sjovt, spændende og livsbekræftende at lave små og store oplevelser for folk i alle aldre,” sådan lyder det, når Rikke snakker om sit arbejde.

Hendes stillings opgaver består blandt andet af at udvikle ideer, planlægge, projektstyre og at eksekvere på de idéer, hun har som event-og aktivitetschef. Dette er blot nogle få af de mange opgaver, som hun varetager.

”Jeg bliver høj af at se, at folk bliver glade, hygger sig eller har det sjovt. Tænk man kan have en rolle i det, det er jeg taknemlig for.”

At være ildsjæl

Alle har nok et forskelligt bud på, hvad ordet ildsjæl egentlig betyder, Rikke definerer det sådan her:

”En ildsjæl er for mig er en, der “brænder” for noget. En sjæl med ild i. Det er en, der går en ekstra meter for en sag, en som ofte arbejder meget og gør en forskel for andre mennesker.”

Rikke og Hjørring

Rikke beskriver Hjørring som dejlig, hjem og som Vendsyssels stjerne.

For Rikke er Hjørring hendes hjemstavn. Her er hun født og opvokset.

Hun har dog boet mange steder i Danmark og i udlandet, men på trods af, hvor spændende det end har været, har hun altid vendt snuden hjem mod Hjørring igen. Det er nemlig her, hun har hendes netværk af venner og familie. Hun beskriver yderligere, at Hjørring er et sted, der giver hende tryghed og en følelse af at høre til, som hun ikke kan få andre steder.

”Hjørring kan noget i den forstand, at det er en provinsby, som ikke er en storby, men alligevel har mange af elementerne. I Hjørring er det min oplevelse, at man gerne vil hinanden for eksempel i erhvervslivet, og så kan man noget særligt. Og så er der kun 10 minutter til de store vidder og verdens smukkeste Vesterhav.”

Når Rikke anbefaler ting at lave i Hjørring, så er der massere at give sig til. Heriblandt teater, musik, kunst, padle tennis, og mange af de andre aktiviteter der findes i Hjørring.

”Det må være min anbefaling. Lidt af det hele.”


Kilde: Redaktionen