Hjørring IF sejrede sikkert mod Kristrup Boldklub

Profilbillede
dato

Hjørrings Jyllandsseriehold er kommet godt for start i efterårssæsonen. Lørdag var de taget til Kristrup Stadion for at møde Kristrup Boldklub, der indtil videre blot havde indsamlet et enkelt point mod Hjørrings seks af slagsen. Det var top mod bund-opgør, der endte med en Hjørring-sejr

Drengene fra Hjørring IF’s Jyllandsseriehold skulle fortsætte deres fornemme efterårsstatistik på udebane, da de skulle spille mod Kristrup Boldklub. Den perfekte kulisse var sat til en fremragende fodboldkamp lørdag eftermiddag på Kristrup Stadion, der bød på høj sol og top-mod-bund i Jyllandsseriens pulje 1.

Blot et enkelt point var det blevet til for hjemmebaneholdet fra Kristrup efter sæsonens tre første kampe, mens Hjørring havde to sejre og ét enkelt nederlag med i baggagen. Så det var et udebanehold, der rejste til Randers med en klar favoritværdighed.

Der skulle da heller ikke gå alt for lang tid fra startfløjt til at bolden lå i nettet bag Kristrup målmand Jeppe Mogensen. Efter blot 14 minutters spil måtte han fiske bolden ud af netmaskerne, da Hjørrings Tobias Gram Thorhauge garnede efter en assist fra Morten Weinkouff.

Gæsterne var dog ikke færdige med at være målfarlige i første halvleg. Efter 39 minutters spil fandt Claus Christiansen målnæsen frem og udbyggede Hjørrings føring til 0-2 efter oplæg af Martin Dong.

Desværre for værterne var skarpheden ikke at finde til lørdagens opgør. Det passede gæsterne helt fint, da ikke scorede flere mål, og derved sluttede kampens opgør 0-2 til Hjørring, der nu topper Jyllandsseriens pulje 1 med 9 point.

Cheftræner Kenneth Kjærsgaard havde følgende spillere til rådighed mod Kristrup Boldklub: