Hjørring hylder alle de udsendte soldater

Profilbillede
Astrid Bruun

D. 5. september var der Flagdag, hvor man hyldede alle de udsendte soldater i Hjørring. Denne dag blev fejret på tværs af hele Danmark og derfor naturligvis også i Hjørring Kommune.

Flagdagen fandt sted d. 5. september og det er på denne dag, at man anderkender og hylder den utrolige indsats alle de udsendte soldater fra Danmark hver dag yder for Danmark. Det er utrolige mennesker, som hver dag sætter sig selv i fare for at sikre os allesammen en bedre verden.

I Hjørring Kommune var der også et fint program, hvor en masse mennesker mødtes for at hylde alle de fantastiske soldater vi er så heldige at have her i Danmark.

Det startede kl. 13:00, hvor man hejsede flaget ved Rådhuset i Hjørring. Derefter holdte Arne Boelt, som er borgmester og Claus Pertou Brixensen, som er garnisonskommandant, taler for alle de fremmødte. Efter talerne var der lidt at nyde i kantinen på Rådhuset.

Herefter gik turen til kirken, hvor der var gudstjeneste afholdt af provst Thomas Reinholdt Rasmussen. Til sidst blev dagen sluttet af med koncert hos krigsmuseet i København, som varede to timer og en masse kendte danskere kom forbi og spillede livemusik.

Kilde: Redaktionen