Hjørring AIK Frem snupper tre point trods middelmådig indsats

Profilbillede
dato

Hjørring AIK Frem sikrede sig tre point i en tæt kamp mod GVL Løkken. Trods en præstation under vanlig niveau, lykkedes det holdet at score to flotte mål og holde modstanderen på afstand.

Fredag den 7. juni 2024 mødte Hjørring AIK Frem GVL Løkken på udebane, og det blev en kamp, der sendte gæsterne hjem med tre vigtige point. Efter kampen fangede vi træner Peter Weiss Sørensen for at få hans umiddelbare reaktion på kampen.

“Puha det var 3 point igen i en kamp, hvor vi var langt fra vanligt niveau. Men vi scorede 2 fine mål,” sagde Peter Weiss Sørensen med et lettelsens suk.

Træneren fremhævede endvidere holdets placering på banen og de to fantastiske mål af den unge talentfulde Mikkel Bak Steffensen som nøglefaktorer for sejren. “Det var vist vores placering på banen og så 2 rigtig flotte mål af unge Bak Steffensen. Vi var nok overlegne i spil og chancer, men vi må nok indrømme, det var ikke vores bedste kamp. Måske tænker spillerne for meget på tabellen end på bold,” forklarede han og tilføjede, “så var det nok en typisk hverdagskamp.”

Den dedikerede støttegruppe af medrejsende tilskuere fik også ros fra træneren: “De medrejsende tilskuere gjorde det rigtigt godt på sidelinjen. Det var fedt, de må gerne komme til næste kamp hjemme mod Tornby.”

Selvom kampen endte til Hjørring AIK Frems fordel, mener Peter Weiss Sørensen, at der er plads til forbedring: “Vi skal prøve at få styr på vores eget spil og holde vores tempo med bolden, så må vi se om ikke vi kan holde den fine gejst og holdmoral oppe.”

Træneren var især tilfreds med indsatsen fra nogle af holdets spillere: “Unge Mikkel Bak Steffensen gjorde det fint med 2 gode mål, og Malthe Bak spillede også en fin kamp. Og så gamle Svendsen på venstre bak – han er jo ikke til at slide op,” sagde han med et smil.

Efter kampen var der også kommentarer fra spiller Andreas Bolt, der jokede om fejring af sejren: “Mon bondestuen har øl nok, når drengene kommer forbi med 3 point, sammen med fansene.”

Med denne vigtige sejr kan Hjørring AIK Frem nu rette blikket mod deres næste opgør mod Tornby og arbejde på at fastholde momentum i deres jagt på flere point.

Næste kamp for Hjørring AIK Frem er et opgør imod Tornby IF . Det udspiller sig i Frem Parken (Hjørring) d. 15. juni klokken 14:00.

Kampens resultat: 1-2 til Hjørring AIK Frem
Række: HERRER SERIE 3 - FORÅR 2024, PULJE 24
Kilde: Peter Weiss Sørensen