Hjørring AIK Frem skuffer med målløs remis mod Nørresundby FB

(Foto: Privat)
Profilbillede
dato

Hjørring AIK Frem måtte nøjes med en skuffende 0-0 remis, da de stod over for Nørresundby FB i lørdagens kamp.

Træner Peter Weiss Sørensen udtrykte sin utilfredshed med resultatet og påpegede holdets mangel på klogskab og kynisme i mødet med modstandere fra den nedre del af tabellen. 

“Vi er simpelt hen ikke kloge og kyniske nok, når vi møder hold der hører til i den tunge ende - et hold vi burde slå klart. Vi var der ganske enkelt ikke i dag.”

Kampen endte uden scoringer, og det var tydeligt, at Hjørring AIK Frem ikke var i stand til at udnytte deres overlegenhed på banen. Træneren pegede på holdets behov for at være mere taktisk kløgtige og udvise større skarphed, især når de møder hold, der normalt er underdog.

“Vi skal helt sikkert arbejde på vores boldomgang og se om ikke vi kan gøre angriberne skarpere . For chancer var der trods alt selv på en mindre god dag.”

Selvom det var en skuffende præstation, erkender han, at der stadig var positive elementer at tage med fra kampen, herunder individuelle præstationer som Fredrik Christensens, der leverede på det forventede niveau.

“Fredrik Christensen spillede op til vanlig standard,” siger Peter Weiss.

Hjørring AIK Frem-spiller, Morten Konrup, giver også sin reaktion på kampen:

“Vi spillede trods alt en bedre anden halvleg.”

Hjørring AIK Frem spiller igen på søndag den 21. maj, hvor de møder Asaa/Hjallerup på Frem Parken (Hjørring) med kickoff klokken 12:00.

Kampens resultat: 0-0
Række: Herrer Serie 3

Kilde: Træner Peter Weiss Sørensen, Hjørring AIK Frem (1) - Herrer Serie 3