Hjørring AIK Frem imponerer med sejr over Harken UGF: "Hold da op, hvor vi spillede en god kamp i dag"

Foto: Træner Peter Weiss Sørensen var begejstret for holdets præstation og betegnede det som deres bedste kamp i lang tid..
Profilbillede
dato

På EkspertFugen Arena leverede Hjørring AIK Frem en imponerende præstation lørdag, da de besejrede Harken UGF med 3-0.

Træner Peter Weiss Sørensen var begejstret for holdets præstation og betegnede det som deres bedste kamp i lang tid.

"Hold da op, hvor vi spillede en god kamp i dag. Klart det bedste længe. Hele holdet spillede godt i 90 min. Vores indstilling til kampen og vores koncentration i næsten 90 minutter, på nær et par udfald fra Sprogel og Mini Steffensen. Vi spiller med kløgt og fornuft mod et godt Harken-hold, som spillede med det de havde - de skal nu nok få mange flere point end det der har."

Han var også fuld af ros til den unge målmand, Colin, der gjorde det godt på trods af få farlige situationer fra Harken's side.

Spilleren Mikkel Steffensen delte sin glæde over sejren, men bemærkede samtidig holdets unødvendige udvisninger. Han udtrykte taknemmelighed over holdets kamp for at støtte ham og lovede en kasse øl som tak.

Efter den imponerende sejr kan Hjørring AIK Frem nu se frem til deres næste kamp mod Bindslev/Tversted IF på hjemmebanen Frem Parken (Hjørring) lørdag den 18. maj kl. 14:00.

Kampens resultat: 0-3 til Hjørring AIK Frem
Række: HERRER SERIE 3 - FORÅR 2024, PULJE 24

Kilde: Træner Peter Weiss Sørensen, Hjørring AIK Frem - HERRER SERIE 3 - FORÅR 2024, PULJE 24