Hjørring AIK Frem henter en stensikker sejr: "Fuldt fortjent sejr, men den var et par mål for lille"

Hjørring AIK Frem Serie 3-herrer (Foto: Privat)
Profilbillede
dato

Hjørring AIK Frem sikrede sig en fortjent sejr ude mod Asaa/Hjallerup, da de besøgte Sparekassen Danmark Arena. Selvom hjemmeholdet fik en tidlig føring, var det udeholdet der dominerede kampen og skabte flest chancer.

Træner for Hjørring AIK Frem, Peter Weiss Sørensen, var tilfreds med holdets præstation og mente, at sejren var fuldt fortjent. Han fremhævede især Morten K. og Jakob Sprogel for deres solide spil, og roste også holdets tempo og bevægelse på banen.

"Kampen som helhed kørte vores vej. Vi kørte rundt med Assa/Hjallerup det meste af første halvleg - bortset fra de første 5 min., hvor vi dummede os i de bagerste kæder og forærede dem et mål, hvor Dissing og Kuhn ikke får afgjort en ufarlig bold. Ellers var der godt tempo og bevægelse i vores spil, som gjorde det rigtigt svært for vores modstander."

'Rollo' udlignede på et godt frisparksmål og Mikkel Luna Bak gjorde det til 2-1 inden pausen. Efter pausen gjorde den gode gamle 300-kamps jubilar det til 3-1 på et godt hovedstød.

Selvom holdet spillede godt, mente Peter Weiss Sørensen dog stadig, at der var plads til forbedring. Han ønskede, at holdet skulle udnytte deres mange chancer bedre og score flere mål i fremtiden.

"Det var en fuldt fortjent sejr, men den var et par mål for lille," lyder det.

Hjørring AIK Frem-spilleren, Morten Konrup, giver også sin reaktion på sejren:

"De unge skal lære af de gamle," siger han med et stort smil.

På mandag den 29. maj skal Hjørring AIK Frem møde Hals FS. Kampen fløjtes i gang klokken 13:00 på Hals Stadion - Spar D Arena.

Kampens resultat: 1-3 til Hjørring AIK Frem
Række: Herrer Serie 3

Kilde: Træner Peter Weiss Sørensen, Hjørring AIK Frem (1) - Herrer Serie 3