Heines lokale kendskab er kundernes garanti for en god sommerhushandel

Foto: Privat . Teamet bag Hedegaard Madsen Lønstrup er dit personlige ejendomsmægler, som er 100 procent privatejet
Profilbillede
dato

På en gård i Skallerup voksede en landmandssøn op, hvis far - udover at drive fuldtidslandbrug - også var kendt for at hjælpe egnens landmænd, når der skulle mægles i forbindelse med handlen af landbrugsejendomme

Der blev med andre ord trådt et par solide fodspor for sønnen, og allerede som fem-årig fulgte Heine raskt med sin far, når han med sin voksende ekspertise agerede landbrugsmægler i lokalområdet.

Heine Bøgeskov Madsen og hans far, Jørgen, har på flere fronter haft et tæt samarbejde i rigtig mange år - og der hersker ingen tvivl om, hvor bekendte de er med området, når man hører Heine fortælle deres historie:

“Min opvækst er blevet præget på bedste vis, og jeg har altid været taknemmelig for at kunne kombinere min interesse med mit erhverv. Jeg har fulgt min far i mange år - vi har altid haft vores gang og netværk i og omkring Lønstrup.”

Trods sin meget nære relation til sin far og hans mæglerarbejde, stod det altid Heine frit for at træffe sine egne beslutninger om valg af uddannelse.
Tanken om at blive sportsjournalist var kortvarigt på tapetet, men Heines tilknytning til nærområdet var ikke sådan at ændre på - og med forestillingen om at skulle til Sverige for at uddanne sig, lagde han hurtigt tanken fra sig igen. 


Foto: Privat // Teamet samlet foran den karakteristiske grønne port ved Lønstrup Redningsstation fra 1851.
Fra venstre: Jens Pedersen, Jørgen Hedegaard Madsen, Heine Bøgeskov Madsen og Hanne Bech Larsen 

Da Heines forældre solgte deres landbrugsejendom i starten af år 2000, flyttede familien til Lønstrup. 

Hans far opstartede et ejendomsmæglerfirma i eget navn, og nye døre åbnede sig for hele familien. Firmaet fik tilmed kontor næsten dør om dør med forældrenes nye hjem.

Heines uddannelsesvej fik ham omkring Hjørring Handelsskole, hvor han i 2007 bestod sin eksamen i finansiel rådgivning - med speciale i ejendomshandel - og allerede dagen efter startede han som trainee i sin fars firma.
Et firma, som med årene har fået et imponerende kendskab indenfor køb og salg af sommerhuse. 

En niche, der kræver opmærksomhed og ekspertise 

“Området i Lønstrup er ikke kendt for den store tilflytning. Sommerhussalget er dominerende og præger da også helt klart vores kartotek. Her er omkring 500-600 fastboende i byen, så det er som oftest folk, der 'vender hjem', når vi sælger en almindelig bolig,” fortæller Heine og uddyber:

“Det er primært sommerhuse, vi sælger flest af - og helt klart også her vi har den absolut største ekspertise og kompetence.”

 
Foto: Privat // Ejendomsmæglerfirmaet Hedegaard Madsen åbnede i 2002 og de er totalt uafhængige af såvel banker, forsikringsselskaber som realkreditinstitutter. 

Den selvstændige, men uafhængige ejendomsmægler er også godt klar over, at markedet kan være udfordrende.
På både godt og ondt. 
Og især som det har set ud de sidste par år. 

Der hersker dog ingen tvivl om, hvorvidt han og resten af teamet hos Hedegaard Madsen, har en reel og fornuftig måde at drive forretning på: 

“Lønstrup sover aldrig. Der er et konstant liv af malere og kunstnere, som bor her hele året rundt. Byen kan måske bedre betegnes som en delvis 'hvilepuls' - for vi ved jo godt, at stemningen og livet løftes til et højere niveau i sommerhalvåret,” uddyber Heine med en glød i stemmen.

“Udviklingen, og hvad der rør på sig, har vi kendskab til, for vi bor jo alle sammen i nærområdet. Vi ved, hvad der sker - og hvornår det sker.”

Et bredt og dybt kundesegment

Hos Hedegaard Madsen møder de førstegangskøbere i start-30'erne og gengangere, som i tidernes morgen er kommet til byen for at feriere med sine forældre eller bedsteforældre.
Alt i alt giver det et spændende udvalg af sommerhuse, som sælges i stort flertal hvert eneste år.

 
Foto: Heine (t.v.) og Jens har begge et stort netværk og et solidt kendskab til lokalområdet og Lysets Land.

Heine fortæller meget entusiastisk, hvordan området i og omkring Lønstrup - Skallerup Klit og Harrerenden med sine unikke klitområder, og Nørlev med Nordjyllands bedste strand - har en helt speciel betydning for ham:

“Allerede som barn, når vi cyklede gennem landskabet – og senere, da vi tog turen på knallert sammen med kammeraterne - havde området en særlig plads i os. Vi glemmer det aldrig, og vi kender om nogen den autenticitet, der er forbundet derved.”

Ægtheden og kendskabet til området er et kvalitetsstempel.
Dét stempel har de hos Hedegaard Madsen - og det kundernes garanti for den bedst tænkelige handel i Lønstrup og omegn.

Kontakt Heine Hedegaard Madsen på hjemmesiden her eller besøg ejendomsmæglerforretningen på Strandvejen 55, 9800 Hjørring. 

Mandag til fredag holder de åbent i tidsrummet 9:00 til 16:00 og lørdag 12:00 til 15:00.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Hedegaard Madsen Ejendomsmæglerfirma