Havkyst imødekommer vinterfestival med stor glæde: "Vi vil gerne støtte op om gode mennesker, som gør gode ting"

Lene og Cecilie, indehaverne ved HAVKYST, ser frem til Vinteraktivitetsfestivalen (Foto: Privat)
Profilbillede
dato

I uge 7 og 8 har Hirtshals heldigvis noget at se frem til, når Surf og Natur/Arctic Marley står bag Vinteraktivitetsfestivalen.

Ved den lokale tøjbutik, Havkyst, finder man to begejstrede hoveder, Lene og Cecilie, der bifalder initiativet og ser festivalen som et fantastisk koncept, der viser, at Hirtshals er meget mere end bare en sommerby.

"Vi synes selv, at det er et utroligt fedt koncept, som er med til at give folk et indblik i, at Hirtshals ikke kun er en sommerby. Vi synes, det er kanon fedt, at der er seje mennesker derude, som sørger for at holde gang i byen, også i de knap så aktive måneder, og med denne festival er det både voksne og børn, som bliver inddraget, samt butikker rundt i byen."

Hos Havkyst vil besøgende kunne opleve en udstilling fra Arctic Marleys festival "100 idéer". Det bliver muligt at gå på opdagelse i forskellige butikker og se de forskellige udstillinger, samtidig med at man kan bedømme og finde sin favorit. Hele byen vil være fyldt med forskellige og spændende aktiviteter for alle aldre.

Cecilie og Lene erkender, at Hirtshals kan være præget af sæsoner, og vejret kan til tider være mere udfordrende end i andre byer. Dog mener de, at dette ikke bør være en hindring, og de glæder sig over måden, man støtter op om hinanden i byen:

"Vi ved, at Hirtshals kan være meget sæsonpræget, og vejret til tider kan være lidt voldsommere end i andre byer, men dette skal ikke sætte en stopper for noget. På med det varme tøj og kom ud med familien og oplev hele byen."

"Vi synes, det er utroligt fedt, når der er nogen, der har tid og lyst til at skabe noget nyt og anderledes for byen, og oven i købet inkluderer alle os andre i det. Så kan man ikke andet end at støtte op. Det viser utrolig meget, hvordan vi alle sammen arbejder sammen og støtter op om hinanden i byen, og det er virkelig værd at se på."

Vil gerne støtte gode mennesker, der gør gode ting
"Vi glæder os til Vinteraktivitetsfestivalen og er allerede i gang med at planlægge, hvordan vi som tøjbutik kan bidrage til at gøre hele denne festivalsoplevelse god for alle. Vi har blandt andet planer om at genanvende vores gamle bukser fra butikken og omdanne dem til indkøbsnet/muleposer, hvor kun fantasien sætter grænserne," lyder det fra Lene.

Cecilie tilføjer:

"Vi vil gerne støtte gode mennesker, der gør gode ting. Dette er et fantastisk initiativ, der virkelig gør en forskel for hele byen. Hvis vi kan gøre noget for at hjælpe, gør vi det uden tøven. Det er vigtigt at vise folk, selv dem der ikke bor eller har en butik her, at Hirtshals har meget mere at byde på end bare om sommeren."

Vinteraktivitetsfestivalen i Hirtshals er ikke bare en begivenhed, men et bevis på fællesskab og viljen til at skabe noget positivt for lokalsamfundet, uanset årstiden.

Cecilie og Lene fra Havkyst er klar til at støtte op om dette initiativ og gøre festivalen til en oplevelse for alle, uanset vind og vejr.

Du finder meget mere om Havkyst på deres Facebookside og hjemmesideBesøg Havkyst på adressen Nørregade 3 i 9850 Hirtshals.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Havkyst