Håndværket taler for sig selv i det nordjyske

Foto: Nordjysk Tømrer & Snedker // Jens Sørensen.
Profilbillede
dato

Medarbejdertillid, et fokus på kvalitet og ordentlighed og så glæden ved tømrerfaget, og det at være selvstændig, er det, der driver Nordjysk Tømrer- og Snedkerforretning v/Jens Sørensen.

Det er essensen for firmaet. Og man behøver jo ikke altid bruge mange og store ord, når et forretningsforetagende skal beskrives.

Men noget gør de altså godt hos Nordjysk Tømrer- og Snedkerforretning, for kunderne mangler i hvert fald ikke. De er først fremmest fra Hjørringområdet, og så er de overordentligt trofaste. De har nok en fornemmelse for kvalitet.

Og nu er det jo ikke noget, man gør i det nordpå, altså det der med at prale,  og så må jeg jo alligevel som journalist gøre forsøget med at fortælle, hvad Nordjysk Tømrer- og Snedkerforretning v/ Jens Sørensen udmærker sig ved.

Der har nemlig fat i noget af det rigtige i firmaet, der startede i 2004. Og noget af det rigtige, formulerer tømrermester Jens Sørensen meget præcist i det her tilfælde:

"Vi vil gerne aflevere et godt stykke arbejde, for det giver tilfredse kunder. Og så er vi skarpe på prisen."

Jens Sørensen har arbejdet i tømrerfaget, siden han var 15, for hans far var tømrer, og selvom han ikke var arbejdsmand for sin far, så har gerningen ligget i blodet og generne.

Et ordentligt håndelag er ikke noget, der kommer fra fremmede. Og det er også noget, der tager tid at tilegne sig.

Og hos os Nordjysk Tømrer- & Snedkerforretning i Hjørring udfører Jens Sørensens ansatte, der også har mange års erfaring, totalløsninger inden for tømrer- og snedkerfaget.


Foto: Nordjysk Tømrer & Snedker // Jens Sørensen

En brede vifte af kvalitetsløsninger 
Kvaliteten skal der ikke herske nogen tvivl om. For Nordjysk Tømrer og Snedkerforretning v/ Jens Sørensen udfører nemlig mange forskellige arbejder indenfor snedker- og tømrergerningen. Og det kræver sin ekspertise. Og taler sit tydelige sprog.

De udfører først og fremmest montage af køkkener og badeværelser, men også gipsarbejde i forbindelse med vægge og lofter, det drejer sig om nylægning af trægulve renovering og reparation af tagkonstruktioner, større bygningsarbejder og modernisering af gamle bygninger er en del af ekspertisen.

Køkkener og badeværelser er specialet, fortæller Jens Sørensen

Og det hele kræver selvfølgelig håndværksmæssig kunnen og know-how.

"Det der er vigtigt for os," uddyber Jens Sørensen, "er, at bygherren får den ønskede løsning til tiden og til den aftalte pris, og det klarer jeg som firmaejer bedst på én enkelt måde."  


Foto: Nordjysk Tømrer & Snedker // Jens Sørensen

Den vigtige medarbejdertillid
Nu bruger man stadig ikke så mange ord i det nordjyske, og man afslører heller ikke gerne sine forretningsgange, men Jens Sørensen nu forklarer alligevel, hvad det drejer sig om.

Han løfter sløret for, hvad der kendetegner Nordjysk Tømrer- og Snedkerforretning, foruden den gode håndværkerviden.

Det er ganske simpelthen tilliden til den enkelte medarbejder.

"Vores arbejde taler altid for sig selv, men jeg sætter pris på at medarbejderne kan arbejde selvstændigt og selv planlægge deres dag."

"En høj kvalitet i arbejdet er jo meget tit resultatet af tillid til medarbejderne," konstaterer Jens Sørensen og uddyber:

"Hele årsagen til at jeg startede min tømrerforretning var lysten til det: At kunne være selvstændig og bestemme over egen forretning."

"Og det er klart, at når jeg sætter arbejdsfrihed og min egen selvstændighed højt, jamen så er det jo også det, foruden en høj glæde ved og kvalitet i arbejdet, jeg værdsætter og kræver hos mine medarbejder," uddyber Jens Sørensen.

Det bedste ved at drive forretning i Hjørring er, at de fra firmaets side kender lokalområdet, fortæller Jens Søren, og forklarer, at det også er en faktor, der bidrager til det kvalitet arbejde ham og hans medarbejdere kan udføre.

De kender nemlig tit bygninger via erfaring og viden fra tidligere projekter. 

"Det er tit de samme, vi kører ud til. Og så har vi selvfølgelig et godt udgangspunkt for det arbejde, vi skal udføre, men vi er bestemt også åbne over for nye kunder.

"Og selvom vi har travlt, kan man sagtens ringe til os og få et uforpligtende overslag på et stykke arbejde," konstaterer Jens Sørensen til sidst.

Firmaets hjemmeside finder du her.


Foto: Nordjysk Tømrer & Snedker // Jens Sørensen


Foto: Nordjysk Tømrer & Snedker // Jens Sørensen

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Jens Sørensen