Gorm vil lave familievirksomheden om til et Onestop-center

Profilbillede
dato

I 1980 startede Jens Peter Steffensen JPS Entreprenørmateriel. Maskinhandlen drives i dag af både Jens, men også sønnen Gorm Steffensen, som siden 2015 har taget del i de mange beslutninger i familievirksomheden. 

Gorm fortæller “Min far lægger mere og mere ansvar over på mig, og det er jo en del af det generationsskifte, som vi er igang med. Han kan godt se, at vi skal følge med tiden. Nu slår vi mere over på at være et Onestop-maskincenter, hvor vores kunder enten kan få deres maskiner serviceret, købe nye eller leje maskiner af os.


Gorm lægger da også vægt på at kombinere kundegrupper, fordi han ved, at efterspørgslen kommer fra privatpersoner, men også fra håndværksmestre og entreprenørbranchen. 

Det er en del af vores service, at kunderne kan bruge os som samarbejdspartner og ikke behøves at købe alle maskiner selv. Det er skønt, at man kan køre et sted hen og få opfyldt alle sin behov uanset om, det er leje, køb eller reparation.

Det er netop også den essens, som jeg opfanger, når Gorm fortæller om JPS Entreprenørmateriel. De kan tilbyde alt fra buskryddere, plæneklippere til gravemaskiner og minilæssere, og for Gorm kommer det helt naturligt at arbejde med maskiner og rådgive kunder.

Oprindeligt er jeg jo uddannet mekaniker, og senere har jeg taget salgskurser og lederkurser. Jeg startede hos min far i 2004, og jeg er mere eller mindre vokset op på værkstedet. Mine forældre har jo drevet det sammen i mange år.

Dette sammenspil mellem Jens Peters 40 år branchen og Gorms nye øjne, mener Gorm også er en af grundene til, at de formår at tilbyde kunderne, hvad de efterspørger. 

Jeg tror faktisk, at de kunder, som kommer ud og får en snak med os og får bekræftet, at det er sådan her tingene er skruet sammen, og at der er nogle folk her, som kan give god rådgivning i maskinerne, føler sig mere trygge ved at handle ved os.


Gorm er da også glad for at servicere de lokale kunder og lave handel med folk fra samme branche.

Vi har meget fokus på mindre virksomheder og at fastholde en god kontakt. Mange af vores kunder har vi relationer til, fordi mange i dag bliver selvstændige og har brug for lokal hjælp til maskiner.

I en branche, som er i konstant udvikling, er det også vigtigt at have øje for markedet og være behjælpelig på så mange fronter som muligt. 

Udviklingen digitalt, markedsføringsmæssigt og maskinmæssigt går stærkt. Tiderne skifter hele tiden, og jeg har selv to drenge på 12 og 14 år. Den verden, de lever i, går stærkere end min. Men min far og jeg er gode til at se på processerne. Hvis noget ikke fungerer, kigger vi på, hvordan kan vi så dreje det, så det gør.


Men Gorm er ikke bekymret for fremtiden. Han understreger dog, at man ikke kan spå, hvad der kommer til at ske med branchen, da udviklingen går utrolig hurtig.

Der har været en tendens til, at alt skal ske over internettet, hvor der er åbent 24/7. Vi har også selv en webshop, hvor kunderne har mulighed for at købe maskiner.

Gorm mener dog, at det er ved vende, og at tendensen hælder imod en mere personlig service. Derfor er det godt, at JPS Entreprenørmateriel fortsætter med at prøve ting af, men stadigvæk fokuserer på deres lokale kunders behov. 

Du kan læse mere om JPS Entreprenørmateriel på deres hjemmeside, hvor du også kan se deres udvalg af maskiner. 

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: JPS Entreprenørmateriel / Gorm Steffensen