Godt nyt til sushi elskere i Hjørring

Profilbillede

Det har før været set i Bilka, hvor det da også har vist sig at være et hit. Nu er turen dog kommet til butikskæden Meny i Hjørring der fredag den 15. oktober 2021 kunne byde de mange sultne kunder velkommen til frisklavet sushi. 

Her er der nemlig med sushi-shoppen ‘Eat Happy’ åbnet op for, at kunder kan købe frisklavet sushi med hjem til middagsbordet. 

I anledning af åbningen havde de stolte sushi-kokke fra ‘Eat Happy’ da også sit at se til. Foruden at der var godt gang i tilberedningen af de mange forskellige slags sushi ruller, blev der nemlig også god mulighed for de mange glade fremmødte at tage en bid af smagsprøverne. 

Du vil derfor fremover hos ‘Eat Happy’ i Meny i Hjørring finde et udvalg af forskellige sushi bokse i deres køledisk. Er du ikke så meget til sushi men fortsat fan af de østasiatiske delikatesser, vil du også kunne finde pokébowls, sticks samt lækre asiatiske desserter.

Eat Happy

Eat Happy har eksisteret siden 2013 og er et såkaldt shop-in-shop koncept. Her er deres mål at kunne levere frisklavet sushi ud til en bred del af befolkningen. Selvom at kæden har over 1000 butikker på verdensplan, er butikken i Hjørring kædens første i Jylland.

Kilde: Hjørring LigeHer.Nu
False {
}