God kundepleje er i højsædet hos Toftegaards Transport

Foto: Privatfoto.. Kasper Christensen er anden generation hos Toftegaards Transport.
Profilbillede
dato

Uanset om det er en boligejer på en villavej eller den store entreprenør, der ringer, så er Toftegaards Transport klar til at tage opgaven. Mottoet er ”det kan vi godt lige nå” og det er også en af årsagerne til, at forretningen er vokset hastigt i de senere år.

Der er fire Gazellepriser på kontoret, høstet i de sidste fire år. I 2017 havde Toftegaards Transport to lastbiler. I dag er tallet ni, hvoraf den ene er udstyret med en kran, og ifølge indehaveren Kasper Christensen, så er det også nok nu.

”Vi har ikke planer om flere. ni er rigeligt at se til. Men man ved jo aldrig”, lyder det fra Kasper.

Han trådte ind i transportvirksomheden i 2012. Toftegaards Transport var ejet af hans far.

”Det var alligevel mig, der havde ansvaret for den lastbil, vi havde, så jeg kunne jo lige så godt overtage,” siger han.

Kasper har været i branchen siden barnsben. Opvæksten foregik på Toftegaards Maskinstation på Lønstrupvej 580, som har været drevet af hans far Flemming Christensen siden 1982.

I de første år koncentrerede Toftegaards Transport sig primært med containerkørsel, fragt af korn og kalk til landbruget. Senere kom endnu en lastbil til og opgaverne voksede sig udover landbruget også til private og byggebranchen.

En stor del af kørslen består stadig af levering til og fragt for landbruget. Ligeledes servicerer vi dagligt et lokalt Biogasanlæg, private kunder samt lokale virksomheder siger Kasper.

Selvhent for trailerfolket
Virksomheden tager både hånd om virksomheder og private. Det er naturligvis erhvervskunderne, der fylder mest, men har du en opgave på villaen, som ikke kan klares med en trailer, så stiller Toftegaards Transport gerne op.

Virksomheden giver også private mulighed for selv at hente fornødenheder til hus og have.

Udover lastvognsparken råder Toftegaards Transport nemlig over en selvbetjent afhentningsplads, hvor byfolket henter alt til haven med trailer.
Det er efterhånden noget tid siden, at Toftegaards Transport overtog adressen Løkkensvej 245 i Hjørring.

Lokalt er stedet bedre kendt som planteskolen, da adressen husede en sådan gennem en lang årrække, inden Toftegaards Transport kom til.

”Vi har spagnum, sand, grus, jord, træflis. Ja alt til haven, og der er åbent døgnet rundt,” forklarer Kasper.

Folk kommer selv kørende med deres trailer og læsser med en håndskovl. Betalingen foregår med mobilepay og der er installeret kameraer på pladsen, som sikkerhed.

Kasper og hans far Flemming har også netop købt endnu en sandgrav, der åbner i sommeren 2022, så virksomheden ikke risikerer at løbe tør for sand, der blandt andet sælges i store mængder til byggebranchen og landbruget.

God kundepleje
Der er godt gang i forretningen både til private og erhverv, og det skyldes utvivlsomt den gode kundebehandling, som alle bliver mødt med. Toftegaards Transport er baseret i Hjørring, men kunderne kommer fra hele Vendsyssel og opland. Og skulle der ringe en entreprenør fra et område længere væk, så er det tvivlsomt, at der bliver sagt nej til en ny kunde.

”Vi er meget fleksible, og så er vi dårlige til at sige nej, lyder det med et grin fra Kasper.

Han driver virksomheden efter mottoet ”det kan vi godt lige nå”,  og det er også det svar medarbejderne giver, når de ringer fra kontoret for at høre, om der er tid til en opgave mere. Det betyder, at virksomheden altid tager udgangspunkt i kunden og gør en ekstra indsats for at få finde en løsning, der stiller alle tilfredse.

Kasper driver Toftegaards Transport i samarbejde med hans kone Louise.

”Vi sætter meget stor pris på at vores medarbejdere, er så fleksible og engageret som de er,” lyder det samstemmigt fra parret.

Det er også indehaverens motto, der er årsagen til, at virksomheden er vokset sig stor, og selvom Kasper Toftegaard mener, at der ikke skal flere nye lastbiler til nu, så afhænger det i sidste ende af, hvor mange der gerne vil have den gode service, som Toftegaards Transport udbyder.


Foto: Privat. Toftegaards Transport

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Toftegaards Transport