Frustration for Tornby IF: Spildte point i kampens sidste minutter

Profilbillede
dato

Tornby IF måtte nøjes med uafgjort efter en stærk indsats mod Bindslev/Tversted IF. Trods en flot præstation i store dele af kampen, kostede sidste minutters fejl Tornby IF sejren.

Tornby IF's træner, Kasper Bang, gav efter kampen sin umiddelbare reaktion og analyse af opgøret mod Bindslev/Tversted IF, som blev afholdt lørdag den 21. september 2024.

"Det er frustrerende, at vi igen spiller en flot fodboldkamp, men dummer os de sidste fire minutter af kampen," udtalte Kasper Bang efter slutfløjtet.

Træneren kunne dog også finde mange positive elementer i holdets præstation. "Vores spil langs jorden fungerede i 60 minutter i dag," sagde han og påpegede nødvendigheden i at bevare denne spillestil hele kampen igennem.

Bang var ikke i tvivl om, hvad der skulle forbedres til næste gang: "Vi skal blive ved med at ville spille langs jorden, indtil dommeren fløjter kampen af. Og lade være med at gå med på den leg, der hedder lange bolde."

På spørgsmålet om, hvem der især havde udmærket sig, fremhævede Bang hele holdet: "Vil fremhæve holdet. De gjorde alt, hvad de kunne i dag for at få den sejr med hjem."

Steffen Sloth, en af Tornby IF's spillere, supplerede trænerens kommentarer med en vurdering af holdets udfordringer: "Vi skal være mere kyniske i begge felter og spille vores eget fodbold."

Selvom kampen mod Bindslev/Tversted IF ikke gav de ønskede tre point, var der alligevel mange lyspunkter at tage med videre for Tornby IF. Holdet viste, at de kan dominere spillet i lange perioder og skabe chancer gennem deres spillestil langs jorden.

Nu venter der en periode med fokus på at finpudse detaljerne, så Tornby IF kan tage de næste skridt fremad og konvertere flotte præstationer til fulde point i de kommende kampe.

Næste kamp for Tornby IF er et opgør imod Frederikshavn fI. Det udspiller sig i Beinur Arena (Tornby) d. 28. september klokken 14:00.

Kampens resultat: 3-3 til Tornby IF
Række: HERRER SERIE 3 - EFTERÅR 2024, PULJE 24

Kilde: Kasper Bang