Fra omrejsende kræmmere til fysisk butik i Hjørring

Sådan ser det ud, når Holmberg Handel er på marked. Når kræmmermarkedssæsonen går i gang, skal Doris og Ove på landevejen og handle.
Profilbillede
dato

Hjørring-virksomheden Holmberg Handel ApS har eksisteret i over 10 år. Ove Christensen og hans kone, Doris, startede virksomheden i 2012, og siden da har de udviklet sig fra at være kræmmere til at have en fysisk butik i Hjørring.

Ove og Doris har altid været interesseret i at handle med ting og sager. I 2003 begyndte de at køre på markeder med gamle ting, som de fik fra familie og bekendte. Det udviklede sig hurtigt til også at omfatte nye ting, som de opkøbte, enten på auktion eller et konkursbo.

I 2012 tog de skridtet og stiftede Holmberg Handel ApS. I starten var de stadig kræmmere, men de begyndte også at sælge varer fra deres hjemmeside. I 2019 åbnede de deres fysiske butik i Hjørring.

De seneste år har Holmberg Handel udvidet deres markeder til også at omfatte kreamesser rundt om i landet. Derudover, har de efter branden i deres værksted/forretning hjemme ved privaten sidste år, åbnet forretning i Hjørring på Vandværksvej 13.

Forretningen åbnede den 11. oktober og vi har udvidet sortimentet med flere ting, bl.a. har de fået flere forskellige garner fra Viking-garn og G-B garn, samt Færøsk garn fra Navia.

Foto: Privat // Holmberg Handel i det nye lokale i Hjørring 

Garn, Krydderier og Strømper: Holmberg Handel ApS' Populære Sortiment
I dag sælger Holmberg Handel ApS garn, krydderier og strømper. Deres bestseller er krydderier, som de har cirka 220 forskellige slags af.

Ove og Doris er glade for at være kræmmere. De nyder at være på farten og møde nye mennesker. De er også glade for at kunne tilbyde et bredt udvalg af varer til deres kunder.

Du kan finde Holmberg Handel ApS på Facebook her: Holmberg Handel Facebook

Besøg deres hjemmeside på: Holmberg Handel Hjemmeside

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Redaktionen