Fortuna Hjørring med drømmestart på ny sæson

Profilbillede
dato

Fortuna Hjørring fik en drømmestart på sæsonen med et hattrick på blot fem minutter. Det lyder måske for godt til at være sandt, men det er det ikke. Emma Snerle stod bag denne imponerende hattrick.

I sæsonens første kamp lykkedes det Emma Snerle at lave et hattrick på blot fem minutter. Det er ikke ofte, at det sker i fodbold. Det var fra det 8. minut i kampen til de 13. minut at Emma Snerle scorede hele tre mål.

Hattricket af den 20-årige angriber lagde derfor også fundamentet for en stensikker sejr og altså en kanon god kamp at starte sæsonen med. Fortuna Hjørring endte mod at vinde kampen 5-2 på udebane mod AGF.

Træneren for Fortuna Hjørring, Brian Sørensen, sagde følgende efter kampen:

“Det var helt kanon. Jeg rykkede hende lidt længere frem, i forhold til hvad hun normalt spiller, og det gjorde hun godt. Det var klasse og godt for Emma at få banket noget selvtillid ind i kroppen.”

Første halvleg i kampen gik kanon, og den endte 4-0. I anden halvleg gik pusten lidt ud af kampen og det færdige resultat blev altså 5-2 til Hjørring

En føring på 3-0 efter blot 13 minutter må siges at være en drømmestart for Fortuna Hjørring.

Kilde: Redaktionen