Fortuna Hjørring henter irsk midtbanespiller

Assistenttræner Mathias Bengtsson sikrer sig at Roma McLaughlin signerer kontrakten på rette sted (Foto: Fortuna Hjørring)
Profilbillede

Fortuna Hjørring, der i øjeblikket er i gang med at samle et hold til slutspillet i Gjensidige Kvindeliga, har underskrevet en kontrakt på 18 måneder med den 24-årige irske fodboldspiller Roma McLaughlin fra Greencastle.

Midtbanespilleren fra Greencastle vil nu være en del af Fortuna-holdet og skal hjælpe dem med at nå toppen af ligaen.

Roma McLaughlin har tilbragt de sidste fire år med at spille for Central Connecticut State University i USA, hvor hun var en del af et hold, der vandt NEC-titlen fire gange. Hun vandt også NEC Midfielder of the Year to gange og blev valgt som All-American to gange.

I Irland har Roma McLaughlin spillet midtbane for Moville Community School, Greencastle FC og Moville Celtic. Tidligere har hun spillet for Peamount United, hvor hun vandt prisen som WNL Young Player of the Year i 2015. Derefter skiftede hun til Shelbourne i 2017 og spillede for Sion Swifts.

Ved starten af slutspillet ligger Fortuna på tredjepladsen i den danske Gjensidige Kvindeliga.

Roma McLaughlin er nu i gang med træningen sammen med sine nye holdkammerater.

Kilde: Fortuna Hjørring
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.