Fjerrenseriet kører med tilbud for at gøre kunderne sommerklare

Lige nu er der tilbud på ekstra gode sommerdyner (Foto: Privat)
Profilbillede
dato

Fjerrenseriet i Hjørring står klar til at gøre folk sommerklare, og derfor kører de med fede kampagner i maj måned. Dertil har de lanceret en spritny sommerdyne, som kun kan fås hos dem.

Her kan man i hele maj blandt andet få 20% rabat på Luxaflex-rullegardiner, som indehaver Claus Penderup ikke tøver med at kalde landets bedste rullegardiner. 

“Uden at blinke kan vi sige, at de er Danmarks bedste og flotteste rullegardiner. Det er muligt at lave nogle meget flotte løsninger med det store udvalg i Luxaflex-kollektionen.”

Endvidere er der mulighed for at få to puder fra Dunlopillo gratis med, ved køb af en dobbeltseng i Passion-serien.

“I maj kører vi også en kampagne fra Dunlopillo, hvor man får to gratis puder (værdi 1.998,00) ved køb af en dobbeltseng i Passion-serien. Puderne giver en anatomisk korrekt støtte, er produceret af naturmaterialer, 100% allergineutrale og naturligvis vaskbare på 60 grader,” fortæller Claus.


Fjerrenseriet kører kampagne på rullegardiner hele maj måned (Foto: Privat)

Læs også: Claus Penderup driver familieforetagendet videre

Et unikt samarbejde
Men det er også ved at være sommer, og derfor kan det være næsten uudholdeligt at sove med alt andet end en sommerdyne. Derfor har den lokale butik i år lavet et helt unikt samarbejde med Ringsted Dun, om en dyne man kun finder hos Fjerrenseriet

“I år har vi i samarbejde med Ringsted Dun udviklet en helt speciel sommerdyne, der med sine ekstra fine gåsedun, og ekstremt lækre betræk, bliver utrolig behagelig at ligge med hele sommeren. Produceret af naturens egne materialer, dun og bomuld, som sikrer at kroppen kan ånde i de varme sommernætter, samtidig med at den er lun i de køligere forårsnætter.”

“Dynen fås kun hos os, da den er produceret efter vore ønsker og forskrifter,” lyder det fra Claus med stolthed i stemmen.

Fjerrenseriet forsøger her til foråret at være meget synlige lokalt, da de ved, at kunderne er gode til at orientere sig om hvad der sker i butikken. Derfor er butikken også fyldt op med nyheder.

“Vi har altid fokus på nyheder indenfor moderne boligtextiler, og lige nu bugner butikken f.eks. et utal af flotte forårs-sengesæt.”

“Vi forsøger at være på alle platforme: trykte og æterbårne medier, Facebook og Instagram, og ved at mange af vore kunder orienterer sig en hel del på vores hjemmeside, hvor de lader sig inspirere indenfor vores mange produktgrupper. Heldigvis får vores pænt pyntede vinduer i butikken også meget ros,” slutter Claus Penderup med et smil.

Du kan se meget mere til Fjerrenseriet på deres Facebookside og hjemmeside, eller besøge butikken på adressen Østergade 24 i 9800 Hjørring.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Fjerrenseriet