Få hjælp fra en fysioterapeut i Aalborg

Profilbillede

Døjer du med svimmelhed, migræne, hovedpine, løberknæ, springerknæ eller andre gener, kan en dygtig fysioterapeut i Aalborg være en stor hjælp.

Fysioterapi er blevet et udbredt tiltag i befolkningen, og du kan få stor gavn af det, hvis du døjer med fysiske udfordringer.

Befinder du dig i nærheden af Aalborg, kan det her indlæg meget vel være relevant for dig. Vi kigger nærmere på nogle typiske gener, en professionel fysioterapeut i Aalborg kan hjælpe med.

1) Hovedpine og migræne

Hovedpine kan variere i smerte, men være svært at ignorere. Det kan nedsætte din livskvalitet. Hovedpine kan opstå på grund af sygdom eller være et symptom på et andet problem i din krop. Størstedelen af danskerne har haft hovedpine i løbet af det sidste år, men det er de færreste, som finder ud af, hvorfor hovedpine opstår.

Ved at tage fat i en professionel fysioterapeut på Amager eller fysioterapeut på Østerbro, kan lidelsen lokaliseres, så hovedpinen ikke opstår i samme grad som tidligere.

Hovedpinen kan udvikle sig i så slem en grad, at det kan kategoriseres som migræne. Migræne betegnes som hovedpine, der enten varer lang tid eller kommer med en række andre symptomer. Migræne kan vare fra få timer til flere dage og have en invaliderende effekt på din dagligdag.

2) Svimmelhed

Ligesom hovedpine kan svimmelhed variere i grad og længde. For nogle varer svimmelheden et par minutter eller timer, mens det for andre er en vedvarende lidelse, som kan være yderst ubehagelig.

En typisk eftervirkning af hovedpine kan være svimmelhed, men der kan være mange årsager til svimmelhed.

Hovedpine kan blandt andet skyldes:

● Hjernerystelse

● Virus på balancenerven

● Stress

● Nakkesmerter

● Muskelspændinger

Det kan være svært selv at finde frem til årsagen, hvorfor du med rette kan tage fat i en professionel fysioterapeut i Aalborg.

3) Løberknæ

Løberknæ kan for alvor sætte løbeturene på pause, og pausen kan vare længe, hvis du ikke får den rette behandling og genoptræning.

Løberknæ er forårsaget af små bristninger på senetilhæftningen på ydersiden af knæet og den yderste underbensknogle. Skaden opstår typisk i forbindelse med spring, hop og løb.

Symptomer på løberknæ kan være følgende:

● Smerter på ydersiden af benet eller omkring knæskallen

● Smerter, der tager til ved træning

● Ømhed og hævelse lokalt på den berørte sene

● Spændt lårmuskulatur, ballemuskulatur og hoftemuskulatur

Men der findes flere skader, som kan opstå i forbindelse med springerknæ. Blandt andet springerknæ, som du kan læse mere om i det næste afsnit.

4) Springerknæ

Springerknæ er en inflammationstilstand i springersenen. Det er den sene, der går fra knæskallen til underbensknoglen. Skaden opstår på baggrund af små bristninger på den sene, som er fæstet på knæskallen - den nedre kant af knæskallen.

Springerknæ rammer typisk motionister, men kan også opstå hos folk, der arbejder siddende på knæene.

Der er flere årsager til springerknæ, og symptomerne kan forveksles med andre skader. Med hjælp og rådgivning gennem fysioterapi - på Amager eller Østerbro - kan du overkomme dine gener hurtigere, end du formentlig kan på egen hånd.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: aarhusosteopati.dk