Et bredt udvalg af MC tilbehør tiltrækker alle slags kunder

Foto: Privat. Et kort stykke fra Hjørring finder man butikken MotoHaus, som sælger udstyr til motorcyklen.
Profilbillede
dato

Hvis du har købt motorcyklen, men mangler den rigtige beklædning eller det bedste udstyr, så er MotoHaus stedet at gå hen. 

Motorcykler kan være farlige, så hvis sikkerheden skal være i top, er det vigtigt at have det helt rigtige udstyr.

Hos MotoHaus lidt uden for Hjørring sørger de for at finde den rigtige hjelm og justere den, så den sidder helt, som den skal. 

Men hjelmen er langt fra det eneste stykke udstyr, som en motorcykelkører har brug for, så derfor klæder MotoHaus sine kunder på fra top til tå. Handsker, støvler, rygskjold og neon-veste er bare nogle af de beklædningsdele, man kan købe i MotoHaus. 

Mere end 25 års erfaring

Ejeren af Motohaus Pia Brandt Nielsen har siden 2000 arbejdet i MC branchen med blandt andet engrossalg til flere af branchens forhandlere. I 2007 blev butikken Pias Butik åbnet på Poppelvej i Hjørring, og det var en lille butik i forlængelse af engrossalget.

Butikken havde fokus på bedre produktkendskab. Pias butik blev senere til Motohaus med et større udvalg samt webshop.

Udover Pia er der to ansatte, som også har stor erfaring indenfor MC branchen og motorcykelkørsel. Faktisk har de tilsammen mere end 25 års erfaring.

Den fysiske butik ligger ved Hæstrup Mølleby lidt uden for Hjørring, og kunderne kommer gerne langvejs fra for at handle MC beklædning. Men skulle turen alligevel blive for lang, har Motohaus også en mindst lige så velassorteret webshop tiltænkt kunder i hele landet.

Foto: Privat // MotoHaus har et stort udvalg af hjelme i alle prisklasser.

Det har altid været butikkens formål at servicere motorcyklister med et bredt sortiment i alle prisklasser uden at gå på kompromis med kvalitet og service. Og det mål mener Pia Brandt Nielsen i den grad at have opfyldt.  

”De mærker, vi fører i dag, er nogle af de bedste på markedet, og vores store erfaring gør, at vi kan give vores kunder en rigtig god vejledning,” siger Pia Brandt Nielsen.

God service kræver meget viden

Det gør ikke kun arbejdsglæden stor, når man gør sin hobby til sit levebrød. Det sikrer også den allerbedste vejledning fra ansatte, der ved, hvad de taler om. Det kan man blandt andet se i MotoHaus´ valg af mærker og produkter. 

MotoHaus fører mærker som Held, Trilobite, Caberg, Falco, HJC og Rusty Pistons. Mærkerne bliver valgt ud fra et grundlæggende kriterium: Det skal være udstyr, som medarbejderne selv har lyst til at køre i.  

”Fælles for disse mærker er, at det er varer, som vi kan stå inde for, og som vi også selv har lyst til at bruge,” siger Pia Brandt Nielsen.

Kunder, der handler hos MotoHaus, får derfor en personlig og ærlig service med plads til masser af hygge og godt humør. Det vigtigste for de ansatte hos MotoHaus er nemlig, at alle kunder skal have en god oplevelse, når de handler i butikken.  

Mange forskellige slags kunder

Både mænd og kvinder, nybegyndere og eksperter, unge og gamle besøger MotoHaus for at få det rigtige udstyr. 

”Vores kunder er meget forskellige, og her er plads til alle. Man behøver ikke være super garvet for at handle hos os. Vi har både kunder, der har kørt motorcykel i flere årtier, og kunder, der lige er startet,” fortæller Pia Brandt Nielsen.

Derfor har Motohaus også udstyr i alle prisklasser, så der er noget til enhver smag. Fælles for produkterne er, at kvaliteten er i orden. For hvis der er en ting, de ikke vil gå på kompromis med hos MotoHaus, er det kvalitet.  

Se og bestil varer med levering lige til døren fra MotoHaus’ store udvalg på deres webshop eller besøg butikken på Rønnovsholmsvej 59 uden for Hjørring. 

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Redaktionen