Et bittert pointtab for ESV

Profilbillede
dato

Af Claus Dindler // Elitesport Vendsyssel

Kampuret i Idrætscenter Vendsyssel viste 59:59, da Tønders færøske venstre fløj, Sjurdur Olsen, sendte bolden fordi Frederik Torp i målet hos Elitesport Vendsyssel til stillingen 32-33 (17-17)

En bitter afslutning for ESV, der måtte se TM Tønder tage det step op i stillingen i 1. division i håndbold, som hjemmeholdet havde en ambition om selv at tage.

Med 11 points er Tønder nu tættere på divisionens mellemgruppe, mens ESV nærmer sig nedrykningspositionerne efter seks nederlag i træk.

Set med ESV-øjne en bitter udgang på en kamp, der var jævnbyrdig gennem alle 60 minutter, således at små detaljer måtte blive afgørende for, om den tippede i det ene eller det andet holds favør.

Nu blev det så Sjurdur Olsen, der blev afgørende. Og det var ikke uventet, for ham fik hjemmeholdet aldrig rigtigt styr på.

Det samme gælder Kristoffer Vestergaard, der fra sin position på højre back var dynamoen i Tønders spil og ofte fik sat venstresiden af holdet op til gode chancer.

Det samme var sådan set tilfældet hos Elitesport Vendsyssel, hvor Thomas Steffensen som venstre back var klart farligste mand, når han blev sat op til sine dynamiske gennembrud.

Kampen startede som lyn og torden med 20 mål i det første kvarter, hvor stillingen var 10-10.

Men begge hold fik gradvist bedre styr på forsvarspillet og måtte tilsvarende slide hårdere for at komme til chancer.

Fem minutter ind i 2. halvleg skaffede Mikkel Krogshede ESV en tre måls føring på 23-20, men den blev hurtigt indhentet, og derefter var intet af holdene foran med mere end et enkelt mål. Det illustrerer på bedste vis jævnbyrdigheden mellem de to hold.

Målscorere:
Elitesport Vendsyssel: Thomas Steffensen 7, Mads Espensen og Oliver Prince 5, Steffan Stollig 4, Daniel Holmen og Nicolai Andersen 3, Mikkel Krogshede 2, Frederik Torp, Niels Jessen og Frank Pedersen 1.

Kilde: Claus Dindler // Elitesport Vendsyssel
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.