Et år er gået: Mygdal Hundesalon gør status

Maya Halkjær og en af de søde hunde der kommer i salonen (Foto: Mygdal Hundesalon)
Profilbillede
dato

Endnu et år er gået hos virksomheden i Hjørring og sammen med den 43-årige hundefrisør, Maya Halkjær, kigger vi tilbage på de seneste 365 dage:

“Jeg er blevet taget rigtig godt imod af verdens bedste kunder. Kunderne er virkelig søde til at give deres anbefaling videre. Det er jeg meget taknemmelig for. Det er årsagen til at der er travlt i salonen. Jeg elsker, at jeg hver dag kan arbejde med de sødeste hunde.”

Maya fremhæver lyspunkterne, der giver grund til optimisme for Hjørring-virksomheden og fortæller, hvad der er gået særligt godt:

“Ofte er man helt på bar bund mht. pelspleje, når man får en hvalp for første gang. Man får derfor købt, måske endda anbefalet, en masse plejeprodukter og børster, som slet ikke egner sig til hunden. Jeg har derfor sammensat en hvalpepakke, med de vigtigste ting til pelspleje."

"Derudover tilbyder jeg et gratis “hvalpetjek”, hvor jeg viser ejer hvordan de skal håndtere hvalpen på bordet, hvilke redskaber de skal bruge, og hvordan hvalpen skal børstes og friseres."


Startpakke med alt man behøver til pelspleje (Foto: Mygdal Hundesalon)

"Som noget nyt, er det nu muligt at booke tid online. Selvfølgelig kan man stadig ringe og booke hvis man er mere til det eller måske er i tvivl om hvilen service man skal vælge. Nogle gange kan der måske være booket helt ud, der hvor man ønsker en tid. Så er det en god ide at ringe, for måske kan der trylles en ekstra tid frem.”

Med lyse udsigter forude, er det også på sin plads at fremhæve de udfordringer, Maya har mødt den seneste tid, der trods alt har været en positiv udfordring:

“Der har været styrtende travlt hen over sommeren. Jeg har kørt med udvidet åbningstider siden marts, for at alle har kunnet få en tid. Typisk bliver der stille efter sommeren, så nu skal der pustes lidt ud.”

Sådan lyder det fra hundefrisøren, Maya Halkjær, der har været i forretningen i 1 år.

Du finder meget mere om Mygdal Hundesalon på deres Facebookside og hjemmeside.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Mygdal Hundesalon