Et år er gået: Fjerrenseriet undgår forsinkelser og udvider sortiment

Foto: Dyneafdeling // Claus Penderup.
Profilbillede
dato

Sammen med Claus Penderup fra Fjerrenseriet ser vi tilbage på det seneste år i Hjørring-virksomheden.

“Vi har haft rigtig godt gang i vores sengeafdeling, hvor vores veluddannede personale formår at give kunderne en professionel og faglig korrekt betjening. Valg af den rigtige seng er en tillidssag, og vi sætter altid kunden i centrum, når vi skal finde den rigtige seng," fortæller Claus. 

På første sal i butikken kan kunden i fred og ro prøve sig frem til det rigtige valg, godt hjulpet på vej af de dygtige medarbejdere. Fjerrenseriet sørger naturligvis efterfølgende for levering og montering og kører ikke fra kunden, før alt fungerer perfekt.

"Derudover er vi eksperter i gardiner og solafskærmning, hvor vi ved et uforpligtende besøg hos kunden finder den løsning, der på bedste måde opfylder kundens behov," fortæller Claus. 


Foto: Dyneafdeling // Claus Penderup

De tilbyder solafskærmning med plisse, rullegardiner, lameller og persienner såvel som de mange nye flotte stofløsninger, der tilbydes.

"Coronapandemien har øget kundernes fokus på renholdelse af deres dyner og puder, og vort professionelle AquaClean anlæg kører fra morgen til aften. Ud over dyner og puder vasker vi også topmadrasbetræk, dunjakker og gardiner,” fortæller indehaveren.


Foto: AquaClean // Claus Penderup

Fjerrenseriet kan derfor se tilbage på et år med adskillige lyspunkter. Omend der også har været udfordringer.

“Som i stort set alle andre brancher har vi også oplevet udfordringer i leveringssituationen, men har været forskånet for de helt store forsinkelser. Dette også på grund af vort dygtige personale, der er rigtig gode til at foruddisponere, så vi undgår de ekstra lange leveringstider.”

Fortæller Claus der har været i forretningen i 40 år. Ifølge indehaveren skal der, fra det seneste år, fremhæves følgende:

“Ud over vort brede sortiment indenfor alt i boligtextiler, er vi altid på udkig efter nye leverandører og varer. Dette er en af fordelene ved at være en selvstændig butik og ikke bundet af noget kædekoncept."


Foto: Brugskunst // Claus Penderup

De har blandt andet udvidet samarbejdet med Speedtsberg, som leverer flotte interiørprodukter, f.eks. sofapuder, plaider, lamper og pynteting til hjemmet. 

"Vi har plads til at satse på de varer og leverandører, vi tror på i butikken," slutter indehaveren.

Du finder meget mere om Fjerrenseriet på deres Facebookside og hjemmeside.

Besøg Fjerrenseriet på adressen Østergade 24 A i Hjørring

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Fjerrenseriet