Er du kok, og skal du med på en gastronomisk rejse?

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du ambitiøs og drømmer om at få et kokkejob med ledelsesansvar inden for sydeuropæisk gastronomi, så tror vi på, at du er vores nye medarbejder

Hos os vil du arbejde med de bedste råvarer og servere kvalitet og madglæde på hver eneste tallerken. Du er knivskarp i køkkenet, og du får rig mulighed for at udvikle dig både som kok og menneske.

Madgælde, kvalitet og respekt for gode råvarer er nøgleordene.

Arbejdsopgaverne:
Daglig ledelse.
Fremstilling af varme og kolde retter af høj kvalitet.
Være køkkenets synlige ansigt i restauranten.
Varemodtagelse.
Status.
Oplæring af elever og nye kolleger.

Dig:
Du er udlært kok.
Du kan arbejde selvstændigt - med fokus på kvalitet og effektivitet.
Du er indstillet på aften og weekendarbejde.
Du er klar over at god mad kræver en god indsats og positiv energi.
Du her lyst til at overgå vores gæsters forventning og sætter en ære i at altid levere høj kvalitet.

Vi tilbyder:
God løn efter kvalifikationer, pension og ordnede forhold.
At du bliver en del af en spændende organisation i konstant udvikling.
Faglig og personlig udvikling.
Den bedste kultur, hvor vi vil hinanden det godt, og hvor vi også har det sjovt.
En god sammentømret ledergruppe der støtter hinanden.
En god oplæring i virksomhedens systemer og arbejdsrutiner.

Kontakt:
Kristian Rise
Mobil: 28571957
Mail: k.rise@mail.tele.dk 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Hjørring Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

BRYGHUSET VENDIA ApS, Markedsgade, 9800 Hjørring

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 04-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5923453

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet

Seneste på facebook