Enkeltmandsvirksomhed med værdierne på rette sted

Foto: ML Multiservice // Mark Lindgren Wolf.
Profilbillede
dato

Det er ikke altid, at vejen til målet foregår i en lige linje. Indimellem skal man kigge i andre retninger og vælge en anden levevej end den, man er blevet eksponeret for hele livet. Hvis man tør at tage springet, finder man muligvis sin helt rigtige hylde – det gjorde Mark.

ML Multiservice tilbyder, som manden bag virksomheden selv beskriver det, at kunne lave stort set alle opgaver. Om det drejer sig om anlægning af have, alle former for gravearbejde, maskinkørsel, tømreropgaver, belægning eller græsslåning, så kan man roligt vende blikket mod ML Multiservice.

Og derudover arbejder firmaet både for erhverv og for private. 

Støbeskeen 
Manden bag ML Multiservice hedder Mark Lindgren Wolf.

Mark beskriver det selv som en enkeltmandvirksomhed – han ordner og klarer det hele selv. Men selvom Mark er overbevist om, at han laver det fuldstændigt rigtige, og at han er endt rette sted, bestod rejsen mod målet ikke af én lige og uforstyrret vej. 

Mark Lindgren Wolf fortæller om sin far, at han voksede op på landet og efterfølgende uddannede sig som landmand. Derefter har han arbejdet som lastbilchauffør, renoveret og bygget huse. Han var altid i gang – og som Mark selv beskriver det, så ”makkede han altid med sager.” 

Den vej, hans far tog, var ikke én, der tiltalte Mark. Selv arbejdede han som entreprenør i et par år, men kunne hurtigt mærke, at drømmen var en anden. Han ville styre det hele selv. 

Men tvivlen kom han til gode i starten. Skulle han tage springet og blive selvstændig? Han snakkede med sin kone og sammen blev de enige om, at det var det eneste rigtige. Så i midten af 2021 tog Mark springet og startede virksomheden, der i snart et år har gået under navnet ML Multiservice. 


Foto: ML Multiservice // Mark Lindgren Wolf

Service 
Mark Lindgren gør en dyd ud af altid at behandle sine kunder på den bedste måde.

Før en aftale om et projekt finder sted, vil Mark altid besøge kunden og se, hvordan situationen ser ud, og hvad opgaven indebærer. Besøget er kvit og frit – men det skaber en tillid og overensstemmelse mellem kunden og Mark, som er uundværlig. 

Mark vil altid starte en samtale, inden han igangsætter et projekt. Han laver aldrig tilbud i blinde, da han med sine egne øjne kan se og kende opgavens omfang.

Hvis man spørger Mark, er den personlige og fysiske tilstedeværelse i forbindelse med en vurdering og prissætning altid udgangspunktet for et godt og sikkert samarbejde. Et kriterie, som Mark ikke slækker på. 

Du kan læse mere om ML Multiservices afsluttede projekter og nuværende opgaver på hjemmesiden. Her kan du også kontakte Mark og bede om et uforpligtende tilbud. Hold dig også opdateret på firmaets Facebook-side


Foto: ML Multiservice // Mark Lindgren Wolf


Foto: ML Multiservice // Mark Lindgren Wolf

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Mark Lindgren Wolf