En ny investering har vist sig at være guld værd for ML Multiservice

Udgravning til fliser og støttevæg (Foto: Privat)
Profilbillede
dato

Mark Wolf, ejeren af ML Multiservice, ser tilbage på året der gik og reflekterer over de vigtige begivenheder, der har formet virksomhedens udvikling.

En af de største investeringer, som Mark traf beslutning om at foretage, var købet af en ny minigraver, som skulle hjælpe med at håndtere den øgede efterspørgsel efter deres tjenester.

Mark fortæller, at beslutningen om at investere i en minigraver var en af de bedste, de har truffet. Den nye minigraver har gjort det muligt for ML Multiservice at tage sig af større opgaver, som den gamle minigraver ikke kunne udføre på samme vis.

“Den nye minigraver har vist sig at være et godt tiltag, da det letter en del arbejde, eftersom vi har fået Moba 1D-maskinstyring. Maskinstyringen gør, at vi har højde mål og fald på en skærm inde fra kabinen. Og så har vi jo fået en lidt større minigraver nu, da den gamle blev lidt for lille til de forskellige opgaver vi laver”, fortæller Mark Wolf.


Til venstre ses et "førbillede" af udførelsen af en legeplads, og til højre ses det færdige resultat (Foto: Privat)

Året har været fyldt med travlhed, og de har ikke kunnet mærke at der skulle have være stille på arbejdsfronten. Men Mark er taknemmelig for det hårde arbejde, som hans team har lagt i virksomheden og den fortsatte støtte fra kunderne.

“Vi synes ikke, man har kunnet mærke at der har været stille på arbejdsfronten. Der har vært rigeligt at se til”, slutter den 30-årige direktør med et smil på læben.

ML Multiservice er i stand til at håndtere et bredt spektrum af opgaver, lige fra belægningsarbejde og anlægning af haver til tømreropgaver. Alle opgaver, der involverer brug af en minigraver eller minilæsser, kan ML Multiservice også håndtere og udføre.

Du finder meget mere om ML Multiservice v/Mark Lindgren Wolf på deres Facebookside og hjemmeside.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: ML Multiservice v/Mark Lindgren Wolf