Elitesport Vendsyssel tabte pusten i anden halvleg

Profilbillede
dato

Elitesport Vendsyssel 2 tog lørdag imod gæsterne fra Stoholm IF. Til trods for hjemmebanefordelen kunne Elitesport Vendsyssel 2 ikke drage fordel af den, da de tabte 18-31 til Stoholm IF.
Det var en noget slukøret Mads Hvid cheftræner for Elitesport Vendsyssel 2, vi fangede til en reaktion på lørdagens nederlag til Stoholm IF, da Elitesport Vendsyssel egentlig var fint med i første halvleg.

Vi spiller en rigtig flot første halvleg, hvor især vores målmand Daniel Vanggaard leverede på meget højt niveau med 14 redninger og en redningsprocent på 58. Vi går til pause bagud 9-10. Vi havde desværre 3 afbud til dagens kamp, så med kun 9 mand i truppen, var det desværre forventet at kræfterne ville slippe op i 2. halvleg. 3 af spillerne er fra vores U19 hold(Mathias Vingaard, Frederik Linddrup og Niels Krabbe) som alle gør det rigtig godt, men mod et rutineret tophold som Stoholm, bliver vi udfordret i 2. halvleg.

Det gik bare ikke, som det skulle og ifølge cheftræneren er der flere ting, som ikke lykkes.

Vi brænder lidt for mange chancer, og det er vel og mærke meget store chancer.

Selvom der ikke var nogen point til hjemmeholdet, kunne Mads alligevel se lysglimt i mørket.

Daniel Vanggaard står en rigtig flot kamp i målet, og selvom vores forsvar især i 2. halvleg bliver udfordret af Stoholms mange dygtige spillere, så byder han ind med mange store redninger.

På fredag den 18. februar møder Elitesport Vendsyssel 2 Nøvling IF.
Kampen fløjtes i gang klokken 19:00 i Gistruphallen.

Kampens resultat: 18-31 til Stoholm IF
Række: 2. Division Herrer

Kilde: Cheftræner Mads Hvid, Elitesport Vendsyssel 2 - 2. Division Herrer