El-cykler hitter hos Specialisten

Foto: Farverige cykler hos Specialisten // Jonas Stokbro Thomsen.
Profilbillede
dato

Sammen med Jonas Stokbro Thomsen fra Specialisten ser vi tilbage på det seneste år i Hjørring-virksomheden.
Flere og flere vælger el-cyklerne på grund af de store prisstigninger på diesel og almindeligt forbrug. Mange sparer på bilkørsel og dropper bil nr. 2. Flere kører el-cykel på arbejde, ud at handle og til fritidsinteresser.

"Vi kan mærke, at selv de unge mennesker får el-cykler, så forældrene ikke skal være taxa.", siger Jonas. 

Andre familier køber el-cykler til deling, som alle familiens medlemmer kan bruge. Også mountainbikes kan købes i butikken igen, efter de har været væk på grund af leveringsproblemer. Specialisten mærker, at flere og flere kunder handler lokalt. 

"Flere og flere kunder handler lokalt. De ønsker sig et sted, de kan komme og få serviceret deres cykler. Især på el-cyklen føler kunderne en tryghed i at kunne få hjælp og købe dele til deres el-cykel.", siger Jonas.


Foto: Cykler i alle farver // Jonas Stokbro Thom

Farverige el-cykler
Cyklerne skal ikke bare kunne køre på el, de skal også se godt ud.

"Vi mærker stor efterspørgsel på mere og mere farve på cyklerne. Især vores flotte Norden cykler er der stor efterspørgsel på.”, siger Jonas.

Specialisten kan derfor se tilbage på et år med adskillige lyspunkter. Omend der også har været udfordringer. En af udfordringerne fra corona har været de store leveringsproblemer. 

"Vi har koncentreret os om de cykler og varer, vi har kunnet skaffe. I stedet for at ærgre os over det vi ikke kunne og stadig ikke kan få.”, siger Jonas. 


Foto: El-cykler fra Specialisten // Jonas Stokbro Thom

Skarpe tilbud

Jonas har været i forretningen i mange år. Fra det seneste år fremhæver han, at de store leveringsproblemer og lang leveringstid har udfordret forretningen. Til gengæld har el-cyklerne været det helt store trækplaster. Alle aldre vil have el-cykler, så forretningen har lavet et endnu større el-cykel program til gode priser.

"Vi har holdt nogle skarpe tilbud på trods af prisstigninger alle vegne.”, siger Jonas. 

Du kan læse meget mere om Specialisten på deres Facebookside og hjemmeside.

Besøg Specialisten på adressen Skagensvej 177 i Hjørring

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Specialisten v/Jonas Stokbro Thomsen