Duft af friskbagt brød og søde kager fylder Hjørring og Hirtshals

Foto: KonditorBager. Bagermester Ole Pedersen
Profilbillede
dato

Hjørring og Hirtshals har netop fejret fødselsdag med resten af KonditorBagerkæden!

KonditorBager er en landsdækkende kæde af håndværksbagere, som alle bager med stor passion. Med fødselsdag følger gode priser og fede konkurrencer i alle deres bagerbutikker, det gælder selvfølgelig også bagerierne i Hirtshals og Hjørring. 

Men hvem bager blandt andet til alle de søde kunder i Hirtshals og Hjørring?

Det gør Ole Pedersen, bagermesteren bag al den lækkerhed, der glæder både morgenfriske kunder og dem med en sød tand. Ole startede allerede sin karriere i branchen, da han var 15 år: "Jeg faldt for tempoet og atmosfæren og vidste pludselig, at det skulle være min levevej".

Siden da har Ole set vejen som "spændende og krævende", og han vil han gerne lægge denne skrøne i graven: 'Kan man ikke blive andet, kan man altid blive bager.' 


//Foto: KonditorBager

Bageriernes favoritter
Oles egen søde favorit er jødekagen med nødder og sukker. Jødekagen laver de i mange varianter, og det er sørme også bestsellerkagen i bagerierne. 

Formbrødet og det uundværlige softkernerugbrød er de to brød, som er deres absolutte bestsellere, og de får kunderne til at vende tilbage igen og igen.

Især ét bagerminde vil han aldrig glemme
"Danmark skulle spille fodboldlandskamp mod Rusland Grundlovsdag i 1985. Der var kaos fra morgenstunden, og folk stod i kø ud på gaden. Alle skulle have morgenbrød og kage til kampen. Da kampen begyndte, var der til gengæld total stilhed. Alle så kampen, som Danmark vandt 4-2."

Så næste gang du er i Hjørring eller Hirtshals og den søde tand kalder, skal du ikke tøve med at besøge KonditorBager og hilse på Ole Pedersen. For en smagsoplevelse, der både bringer nuværende og fremtidige favoritter til bordet, er KonditorBager det bedste sted at starte.

Besøg deres hjemmeside eller følg dem på Facebook for de seneste opdateringer og lækre fristelser. Du kan også kigge forbi på deres adresser: 

KonditorBager Hjørring: Frederikshavnsvej 37 9800 Hjørring

KonditorBager Hirtshals: Jyllandsgade 4, 9850 Hirtshals

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Redaktionen