Døjer du med Iskias smerter, hælspore eller stress?

Foto: // Privat . Lades Akupunktur
Profilbillede
dato

Kan du nikke genkendende til én af de tre ovenstående problemstillinger?

Marie Lade, der er indehaver af Lades Akupunktur, giver os et indblik i, hvordan de tre problemstillinger kan afhjælpes. 

“Iskias smerter fylder meget blandt vores kunder, men heldigvis skal der kun tre behandlinger til, før de kan få deres vante hverdag tilbage igen."

Denne smerteform opstår oftest på grund af at musklerne bliver stramme rundt om nerven, der går ned gennem ballen. 

“Musklerne skal derfor løsnes op og der vil være mærkbar forskel allerede efter første behandling. Dog skal tre behandlinger til,” forklarer Marie. 


Foto: Lades Akupunktur // Klinikken tilbyder massage, der passer til lige netop dine behov 

Som uddannet akupunktør og sygeplejerske, ved Marie, hvad hun taler om, og når det drejer sig om problemstillinger, ved hun også, hvilke, der er blandt de mest typiske. 

“Hælspore er også noget, folk går rundt med i lang tid, men det er der ikke grund til, da man efter tre behandlinger ikke længere oplever smerter, når man står ud af sengen.” 

Da hælspore er en inflammationstilstand i senen, kan det være en langvarig historie at komme tilstanden til livs, medmindre man venter to til tre år på, at det går i sig selv. 

“I klinikken kan vi behandle hælspore så godt, at man, efter fem behandlinger, kan det helt samme, som man plejede, bare uden smerter,” understreger akupunktør og sygeplejerske, Marie. 


Foto: Lades Akupunktur // Akupunktur kan udøves på mange forskellige måder, herunder cupping 

En anden lidelse, folk ofte kigger ind forbi klinikken med, er noget, der fylder meget i dagens Danmark. Nemlig stress, som Marie også har en del værktøjer til at lindre eller afhjælpe.

“Der er hjælp at hente. Hvis det er bekymringer, der tynger og myoserne hober sig op, er massage fantastisk."

Hos Lades Akupunktur kan du vælge mellem 25-, 50 eller 75 minutters massage. 

“Er det mere søvnbesvær, uro, tankemylder, trykken for brystet, koncentrationsbesvær, så er det akupunktur eller zone-terapi, der skal til.” 

Stress er en kompleks sag og der er mange faktorer, der spiller ind, når det drejer sig om behandling heraf. 

“Det, som akupunktur og zoneterapi kan, er at rette op på nogle fysiske ubalancer, skabe ro i hovedet og give fornemmelse af jordforbindelse som er alfaomega, når der er tale om stress,” fortæller Marie

“Nålen til velvære”  - sådan lyder slogan’et hos Lades akupunktur og derfor skal du være velkommen til at kontakte klinikken via hjemmesiden herFølg også gerne med på Facebooksiden

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Lades Akupunktur v/Marie Lade