Dit barn kan deltage i Danmarks største læsekonkurrence

Profilbillede
Rebecca Sejer Werge

Hjørring Bibliotekerne afholder Danmarks Største Læsekonkurrence, som har været i gang siden d. 11. juni. Man kan dog stadig deltage, da der er åbent for deltagere til d. 21. august. Læsekonkurrencen plejer også at være en stor succes, som mange børn synes er sjov at deltage i.

Over de sidste mange år har tusindvis af børn årligt deltaget i Danmarks Største Læsekonkurrence, som er åben for alle børn i alderen 6 – 15 år. Derfor afholdes denne sjove og lærerige konkurrence naturligvis også i år.

Den er gratis at deltage i, så det er bare med at slå et smut forbi biblioteket, hvis det er noget for dit barn. Konkurrencen åbnede for deltagere d. 11. juni, men det er stadig muligt at tilmelde sig. Der er nemlig åbent for deltagere helt til d. 21. august, så det er bare med at komme afsted.

Der er også præmier på spil. Børnene der deltager, er nemlig automatisk med i lodtrækningen om de tre hovedpræmier, hvos de sørger for at aflevere det udfyldte udfordringsark på biblioteket. Derudover får de deltagende børn også en boggave.

Hovedpræmienerne er, at man får muligheden for at tømme en boghandel på fem minutter, så man kan få så mange gode bøger med hjem som muligt efterfølgende. Det vil uden tvivl være både sjovt og lærerigt for dit barn.

Kilde: Redaktionen