Dinitrol skifter navn til TekTrol Anti Rust

Profilbillede
dato

Dinitrol Center Hjørring skifter til nyt produkt og vil fremover være en del af det veletablerede brand - TekTrol Anti Rust. Navnetskiftet markeres med Åbent Hus, lørdag 5. september fra kl. 10 – 15.

TektTrol Anti Rust blev etableret i 1972 og er et yderst anerkendt mærke indenfor rustbehandling. Får du din bil genbehandlet hvert 4. år, ydes der op til 30 års rustgaranti. En garanti der i al sin enkelthed går ud på, at skulle der opstå en rustskade – hvor behandlingen burde have forhindret det – så udbedres skaden kvit og frit. Skulle man vælge at sælge bilen, følger garantien med bilen.

Indehaver Jørgen Stokbæk glæder sig til navneskiftet, og ikke mindst til de nye produkter: ”Med mere end 40 år i branchen er Tektrol virkelig et stærk produkt at få på hylderne. Produktet har i årtier været landets førende og derfor er det et godt match med vores forretning”.

Selvom der både sker udskiftning i navn og produkt, så vil butikken stadig være at finde på Egholmvej 5A. Jørgen Stokbæk fastslår da også, at han ikke har planer om at ændre på hverken sit eget navn eller den gode personlige service, som han altid har været kendt for: ”Både nye og gamle kunder vil fortsat opleve, at vi sætter den personlige service højt. Det gør sig gældende, uanset om kunderne kigger forbi eller ringer for at booke en tid”

I forbindelse med lørdagens Åbent Hus tilbydes gratis rusttjek og 10% rabat på alle behandlinger.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: TekTrol Anti Rust