Din krop kan tale, uden du åbner munden! - Show og foredrag med Niels Krøjgaard

Kilde: TIKKO
Profilbillede
Simon Lunau

Tankevækkende og intelligent underholdning, som vil forføre, forundre og forbavse kommer til Hjørring.

Den 7. december gæster psykologisk entertainer Niels Krøjgaard, Hjørring med hans underholdende show og lærerige foredrag om nonverbal kommunikation, Din krop kan tale, uden du åbner munden.

Niels Krøjgaard er vor tids svar på en moderne Sherlock Holmes. Han lægger mærke til signaler i dit kropssprog, du ikke var klar over du udsendte. Han tolker signalerne og ved præcis, hvilke tanker i dit sind, som har frembragt dem. Lyver du – så bliver du afsløret! Han kan tale til din underbevidsthed og styre dine tanker og handlinger. Du tror, du agerer selvstændigt. Men du er styret af ham!

Aftenen indledes med et underholdende show, der er en blanding af svindel, hypnose, psykologi og ikke mindst showmanship. Efter showet tager Niels jer med ind i den amerikanske psykologs Paul Ekmans forskning i følelser, og hvordan de manifesterer sig i ansigtet. Alt sammen serveret indlevende, let forståelig - og ikke mindst virkelig underholdende.

Med mange års erfaring inden for nonverbal kommunikation har Niels undervist på Politiskolen, løst opgaver for PET og været med til at uddanne specialstyrker hos Rigspolitiet. Nogle af landets dygtigste efterforskere bruger endda Niels’ viden i forbindelse med afhøring af kriminelle.

Du kan købe billetter til aftenen her: https://www.tikko.dk/event/niels-kroejgaard-hjoerring-15-september-4207

Sted: Vendelbohus, Hjørring

Kategori: Foredrag

Dato og tidspunkt: 7. december 2020 - Kl. 19:00 - 21:15


Flere artikler