Det er højsæson for rust - TekTrol Center Hjørring har behandlingen

Profilbillede
dato

Efteråret er højsæson for undervognsbehandling og hos Jørgen Stokbæk på Egholmvej 5 i Hjørring, sker det med TekTrol's produkter.

Langt de fleste fabriksnye biler har ikke rustbeskyttelse og vil derfor stå forholdsvis ubeskyttede i det barske danske klima, hvor fugt og salt kan trænge ind i bilens hulrum og lave tæringer.

Men hvornår skal jeg undervognsbehandle min helt nye bil? Det er spørgsmål som Jørgen Stokbæk ofte får og kan svare på med et spørgsmål: Hvornår begynder du pudse eller imprægnere dine nye sko? Det gør Jørgen nemlig selv når de er helt nye for, at forebygge at vand trænger ind og ødelægger skoene.

Jørgens Stokbæk har 16 års erfaring med undervognsbehandlinger på alle slags biler og har fra 1. september 2020 behandlet bilerne med TekTrols kvalitetsprodukter.  TekTrols produkter til undervognsbehandling, er udviklet og produceret i Danmark, og udmærker sig ved, at de bevarer deres smidighed, aldrig tørrer aldrig ud, men bliver ved med at 'arbejde' i kulde og varme og efter bilens bevægelser. En TekTrol behandling er 3-lags og korrekt udført kan den holde i 4 år - med garanti - hvis bilen blot er pæn og uden rust, ved den første behandling. - Og vi giver 30 års garanti ved behandling hvert 4. år, på en ny bil, fortæller Jørgen Stokbæk. 

Mange bilejere frygter, at der bliver boret huller ved behandlingen, men her hos TekTrol har vi millimeter tynde sonder, som kan nå ind i selv de mindste åbninger, og det er stort set aldrig nødvendig at bore huller. - Og vi er altid opdateret med de seneste sprøjteskemaer, også til de nyeste bilers teknologi,

Behandlingen starter med en grundig forberedelse med afmontering, afrensning med vand, tørring. Og med foto og video dokumentation, af den vigtige afmonterings-procedure.  Inden bilen afleveres til kunden, vaskes den og får en anti-bakteriel behandling med en ozon-generator som bliver sat ind i bilen, - den dræber alle bakterier, fortæller Jørgen Stokbæk. Men det er ikke kun de længere behandlingsintervaller der skiller TekTrol Center Hjørring ud fra mængden. TekTrol Center Hjørring er samtidig de eneste i Hjørring der er godkendt af Teknologisk Instituts uvildige kontrolordning, der ved stikprøver tjekker kvaliteten på undervognsbehandling og rustbeskyttelse rundt om i landet, hvor kun tilknyttede rustbeskyttere bliver kigget efter. 

Miljømæssigt ligger vi også i den gode ende. Produkterne er er udviklet i Danmark, og er tilpasset til vores klima, fortæller Jørgen Stokbæk.

Her og nu prisen hos os, kan være lidt svær at konkurrere med. Men da der er 4 år i mellem genbehandlingerne, så kan det i det lange løb blive den billigste behandling, også når kvaliteten tages med i beregningen, forklarer Jørgen Stokbæk.

Hvis du er interesseret i at få en vurdering, af om din kan få en TekTrol rustgaranti er du velkommen til at dreje forbi Egholmvej i Hjørring - så kigger vi på det - helt uforpligtende naturligvis.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Redaktionen