Den gamle salon på Brinck Seidelinsgade fylder 85 år

Profilbillede
dato

Br. Seidelinsgades Frisør kan til december fejre 85 år som traditionsrig og vellidt salon af både kunder og personale.

Frisøren holder fast i de gamle vaner og arbejder udelukkende uden tidsbestilling, hvilket altid har været populært blandt byens borgere. Unge som gamle og herre som damer bliver klippet, farvet eller får lavet permanent krøller af salonens personale. 

Ejeren Bente Jensen fortæller, at stemningen i salonen altid er i fokus. Både personale og kunder skal have det godt og være glade for at møde ind på Brinck Seidelinsgade. Måske er det denne mentalitet, som er grunden til, at frisøren fortsat har deres faste som nye kunder og stadigvæk holder til i samme lokaler under samme navn. 


Selv ejeren Bente Jensen har været i salonen siden, hun startede i lære for snart 40 år siden. Hun overtog den gamle salon for 12 år siden og har siden 2008 været ansvarlig for salonens 9 ansatte og en elev, som er fast inventar i den gamle salon.

Bente har også som privatperson altid haft sit omdrejningspunkt i Hjørring. Hun er opvokset i Bjergby og flyttede til Hjørring, da hun var 19 år gammel. Her bor hun stadigvæk med sin mand Niels. De har været gift i 32 år og har i årenes løb både udvidet med børn og børnebørn, som også holder til i omegnen.

Denne loyalitet, som smitter af på salonens kunder, høres i Bentes stemme, når hun snakker om sine medarbejderes arbejde og hendes ønske om at have en salon, som har plads til alle. Hun fortæller, at hun ser vigtigheden i at videreuddanne sine folk, så salonen er ajour med de nyeste trends, men at de samtidig også holder på den gamle salons traditioner. 


Corona-situationen har dog medført, at Bente har lavet en smule om på det ellers meget skudsikre system. Br. Seidelinsgades Frisør har nemlig udvidet deres åbningstider og holder åbent i hele 12 timer hver onsdag. 

Derudover har de oprettet et nummersystem, så folk ikke behøves at vente i salonen. De kan nemlig hente et nummer og blive ringet op, når det er deres tur. På denne måde kan man bruge sin tid fornuftigt og nå at handle, shoppe eller tage hjem og få en kop kaffe i ventetiden. Bente fortæller, at det har været en stor succes, og kunderne har været positive over salonens tilpasning til corona-situationen.

Du kan følge Bente og hendes besætning på deres Instagram og Facebook eller møde ind til en klipning i den hyggelige og historiske salon i Brinck Seidelinsgade.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Brinck Seidelinsgades Frisør / Bente Jensen