Deltag i Klovneløbet under Kulturnatten i Hjørring og støt en god sag

Foto: Danske Hospitalsklovne . Fredag den 3. juni kan du deltage i Klovneløbet i forbindelse med Kulturnatten i Hjørring.
Profilbillede

Danske Hospitalsklovne afholder i år Klovneløb i Hjørring i forbindelse med Kulturnatten den 3. juni. Løbet er arrangeret i samarbejde med Spar Hjørring, thermIT ApS og Hjørring handel, og alle er velkomne.

I forbindelse med Kulturnatten fredag den 3. juni, har du mulighed for at deltage i Danske Hospitalsklovnes Klovneløb kl. 17.00

Ruten er er ca. 2,3 km., og du bestemmer helt selv, om du vil løbe, gå, kravle elle rulle.

Der vil være medaljer og mulighed for at vinde fede sponsorgaver.

Starten går fra: Brink Seidelinsgade, 9800 Hjørring

Kom gerne i god tid – arrangørerne står klar fra kl. 16.00

Klovneløbet er et familieløb, hvor alle kan være med, og det handler ikke om at være hurtigst, men om at få en hyggelig og sjov dag og samtidig støtte et godt formål. 

Når du deltager i Klovneløbet, støtter du nemlig indlagte børn i Danmark.

Dato:
Fredag den 3. juni 2022

Tid:
17:00 - 20:00

Løbsdistance:
2,3 km

Startadresse:
Brink Seidelinsgade, 9800 Hjørring

Køb din billet her.

Om Danske Hospitalsklovne

Danske Hospitalsklovne arbejder for at styrke indlagte børns livsglæde og livsmod, så de bedre kan stå sygdomsforløbet igennem.

De er til stede på alle landets børneafdelinger samt på institutioner og særtilbud for børn og unge, herunder børnepsykiatriske dag- og døgnafsnit.

Det tager halvandet år at uddanne sig til hospitalsklovn, og foreningen har tilknyttet 61 hospitalsklovne. Derudover er der 12 under uddannelse.

Hospitalsklovnene stilles gratis til rådighed for landets børneafdelinger og lønnes af foreningen, der kun eksisterer i kraft af donationer fra private, virksomheder og fonde .

Kilde: Danske Hospitalsklovne