Debutsejr til ny trænerduo

Profilbillede
dato

Det blev til en god start for den nye trænerduo Lasse Stensgaard og David Olsen, da Vendsyssel FF hentede en solid 2-0 sejr på CM Arena på Falster. Kampen gav samtidig debut til den unge HI-dreng Martin Dong, der har trænet med holdet siden opstarten i januar.

De nye trænere havde kun nået at træne holdet tre gange, inden turen gik mod Nykøbing. Så der var ikke lang tid til at få indarbejdet deres idéer og tanker. Men den skarpe fodboldiagttager vil alligevel kunne se lidt af det, Lasse Stensgaard afslørede i det første interview med VEN.tv. Højt pres på modstanderen, der hele tiden skal have noget at forholde sig til, samt den direkte vej mod målet, når muligheden opstår. Samt ikke mindst det, der vidst i et populært computerspil hedder ’all-out attack’. Og det var tydeligt, det var gameplanen. For der var fart over feltet fra første fløjt, og det resulterede også i et par rigtig gode muligheder. Men hjemmeholdet kan prise sig lykkelige for en godt spillende Jannich Storch i målet, der forhindrede en pauseføring på to-tre stykker til os.

Hjemmeholdet havde også deres muligheder – blandt andet en ret stor en efter 37 minutter, hvor Nicolai Flø, der var tilbage i kassen efter sin overståede skade, hev en af de større redninger frem. Og bedst som det lignede en nulløsning ved pausen, steg Lasse Steffensen højest, i de sidste sekunder af første halvleg, på et hjørnespark og headede os i front. I øvrigt Lasses andet mål på CM Arena.

Efter pausen kom Nykøbing FC ud med fornyet energi. De SKULLE op og jagte et par scoringer, hvis de skulle overleve. De skubbede holdet et par meter længere frem, gik mere aggressivt til værks i deres pres, og forsøgte med det sidste energi at få fremtvunget en tidlig scoring, for at få lidt energi og adrenalin ind i kroppen. Og det skal have kæmpe kredit for at give den alt, hvad de havde i sig. Men det var desværre ikke nok. For efter 67 minutter blev lyset endegyldigt slukket for hjemmeholdet. Tobias Damsgaard sendte Konaté afsted med en skærende aflevering ind i feltet, Konaté sendte den ind på tværs af kassen, og frem dukkede Boateng, der kunne krydre sin gode præstation med et mål.

De to mål gjorde på ingen måde, at vi slappede af. Vi forsatte det aggressive, høje pres og jagtede flere mål. Og med lidt mere skarphed i de sidste afleveringer, så kunne vi også have kommet til et par gode muligheder for at øje måltotalen.

Mod slutningen af kampen blev det også debut til unge Martin Dong. Kantspilleren har trænet med holdet siden opstarten i januar, og har leveret mange fine præstationer til træning og har imponeret truppen og alle, der har fulgt vores træninger. Dong er den anden Hjørring/HI-dreng, der får debut i dette forår/sommer. Først var det keeper Mads Sylvan, og nu altså Martin Dong. Det skyldes ikke mindst det store arbejde, der bliver gjort for talenterne i HI. Og vi er altid stolte af, at kunne give nye, unge kræfter debut – især når den er så velfortjent, som den Dong fik søndag klokken lidt i 15.

Der faldt ikke flere scoringer denne søndag, og derfor kunne vi tage retur til Vendsyssel med tre pinde, en debutsejr til de nye trænere samt en ny HI-dreng med spilletid i landets næstbedste fodboldrække.

Kilde: Vendsyssel FF