Dansk Handicap Forbund Nordvest afholder julefrokost

Foto: Dansk Handicap Forbund Nordvest . René Nielsen holder foredrag onsdag den 14. december
Profilbillede

Onsdag d 14 december klokken 17.00 inviterer Dansk Handicap Forbund Nordvest til Julefrokost i Idrætscenter Vendsyssel. 

Først vil René Nielsen holde foredrag, og derefter vil der blive hygget med god Julemad, inklusiv 1 øl/vand. Sidst på aftenen vil der være Julebanko-spil med mange spændende gevinster, samt kaffe og Julegodter.

Kom og vær med til en hyggelig aften!

Tilmelding ved sms eller mail til Niels på: 40793605 eller niels-kristiansen@godmail.dk senest mandag d 12 december klokken 12.00

Pris for ikke-medlemmer: 150 kroner for både foredrag og Julefrokost.

Bag om Rene Nielsen - Halv mand - Helt menneske 

Af Chanette Holst 

René Nielsen lever et helt almindeligt liv. Han er lykkelig gift og far til tre. Han arbejder, handler, kører sine børn til idræt og ordner familiens have. Måden hvorpå René er nået hertil, er der dog intet almindeligt ved. Den 21. april 1991 blev hans verden radikalt ændret. Den dag mistede han begge sine ben. I dag, mere end 25 år efter ulykken, aner René fortsat ikke, hvorfor han som en livsglad ung bankrådgiver og håndboldspiller på topniveau, skulle vågne op på et hospital og blot være 113 centimeter høj.

Frem for at blive indebrændt og ty til bitterhed, lykkedes det for René at udfordre sit nye liv uden ben. Vist var han pludselig kun en halv mand, men han besluttede sig for, at ville være et helt menneske.

Fortællingen om René Nielsen er en rørende historie om en mand, der var udsat for en ulykke, der i sig selv var uhyggelig grum, hård og uretfærdig, men som efter det store chok og et år med uendelig fysisk smerte, formåede at vende ulykken til en styrke i sit liv. Det er historien om selv at tage ansvar, om vigtigheden i at være proaktiv. Slutteligt er det historien om en faderløs dreng, der måtte agere voksen alt for tidligt, var på vej i den helt gale retning, for på målstregen at lade sig redde af sit livs helt store kærlighed.

Frem til ulykken skrev René bankrådgiver og elitesportsmand på visitkortet. Det samme gjorde han efterfølgende. Senere kunne han tilmed lade nye ord pryde sit CV. Verdensmester, OL-guldvinder, Master i Idræt og Velfærd, mentaltræner, foredragsholder og forfatter er blandt de mest sigende. Hans bestseller, “Halv mand - helt menneske”, har i dag solgt i mere end 50.000 eksemplarer.

Ta’ med til foredrag og julefrokost - så er du garanteret en hyggelig aften! 

Idrætscenter Vendsyssel - Stadionvej 17 - 9760 Vrå 

Kilde: Dansk Handicap Forbund Nordvest