Dæk & Autoservice holder dig godt kørende

Profilbillede
Søren Martin Mørch

Om du kører VW, Mercedes eller Trabant er underordnet. For med mere end 30 års erfaring kan Torben klare service på stort set alle bilmærker. Erfaring er dog ikke nok. Derfor holder hele teamet sig løbende opdateret via kurser og efteruddannelser. På den måde holder de sig opdateret på den nyeste teknologi og udstyr.


Ryster bilen?

Intet er bedre end nyt asfalt - og hjul der er afbalanceret korrekt. Nydelsen kan dog hurtigt få en ende, hvis hjulene er i ubalance eller der er opstået en skade på dækkende. Kan problemet ikke udbedre, kan der hurtigt ske skade på bilen, med en dyr reparation til følge. Derfor anbefaler Dæk & Autoservice i Hjørring altid, at der foretages afbalancering af hjulene i forbindelse med montering af nye dæk. Derudover bør afbalanceringen ligeledes tjekkes mindst én gang om året.  


Bestil tid online

Det har aldrig været nemmere at bestille tid på værkstedet. Om det er service, gennemgang og klargøring til syn eller blot et dæk der er punkteret, så kan du nemt og bekvemt bestille tid til din bil via hjemmesiden. Det skal dog ikke forhindre hverken nye eller gamle kunder i at enten ringe eller skrive. 


Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: VORES Mediehus
Flere artikler