Comedyklubben Hjørring: Phillip Devantier, Niels-Peter Henriksen & Simon Tang

Kilde: Comedyklubben.dk, Simon Tang
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk

PHILLIP DEVANTIER
Phillip er en af de nye tilføjelser i dansk comedy - ikke desto mindre vandt han DM i Stand-up i 2018. En super sjov og selvironisk komiker, der selvfølgelig skal med Comedyklubben rundt i landet for at lægge scenerne ned. Der er fart på, når Devantier sætter i gang, så vær klar til at blive blæst bagover af grin. 

NIELS-PETER HENRIKSEN
Niels-Peter Henriksen er sjov, lidt grov og meget sympatisk. Den erfarne 44-årige komiker, leverer stand-up med dyb selvironi og pointer, der rammer lige i mellemgulvet. Siden han startede i 1997, har han underholdt alle tænkelige steder - for de indsatte i Statsfængslet Ringe, for de ansatte i det danske politikorps og i en tipi, for Hammel Kommune...trist men sandt, trist men sandt... Men der er ingen tvivl om, at denne mand formår at sejre over et hvilket som helst publikum. 

SIMON TANG
Simon Tang var nomineret til Talentprisen ved Zulu Comedygalla 2020, og det var aldeles velfortjent. Han er en forrygende sjov gut med anderledes takes på hverdagen, som af samme årsag også har været finalist i DM i Stand-up.

Dato: Torsdag den 29 oktober 2020. 
Tidspunkt: Kl. 19.00
Adresse: Vendsyssel Teater, Banegårdspladsen 4, 9800 Hjørring

Mød redaktionen
Profilbillede
Søren Martin Mørch smm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Ninna Jalog nj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Julie Lundblad jl@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Simon Lunau sl@vores-mediehus.dk
Flere artikler