Bygge-Syn ApS er professionel, uvildig og konkurrencedygtig

Foto: Bygge-Syn ApS. Indehaver af Bygge-Syn ApS, Kristian Larsen
Profilbillede
dato

Da indehaveren af Bygge-Syn ApS, 37-årige Kristian Larsen, blev udlært bygningskonstruktør i 2008, var der krise i byggebranchen. Kristian var så heldig at blive tilbudt arbejde på en tegnestue, hvor han var ansat frem til 2016.

Efter otte år som bygningskonstruktør besluttede Kristian i 2016, at han ville afprøve drømmen om at blive selvstændig.

”Jeg er ud af en familie af selvstændige, så det er ligesom noget, jeg er opflasket med,” fortæller Kristian.

”Jeg har altid vidst, at det ville jeg også prøve af på et tidspunkt, og så var 2016 et godt tidspunkt”.

Nogle vil måske sige, at tidspunktet var modigt valgt, for Kristian havde på daværende tidspunkt tre små børn, en pige på to år og nyfødte tvillingedrenge. Men meget karakteristisk for ham kastede han sig ud i det og fandt muligheder i stedet for forhindringer.

Bygge-Syn ApS er en realitet

Kristian byggede oven på sin erfaring som bygningskonstruktør og tog et kursus, så han kunne kalde sig certificeret energikonsulent og byggesagkyndig.

Det giver ham adgang til blandt andet at udføre energimærkning, trykprøvning af nybyggeri og udforme tilstandsrapporter.
Virksomheden holder til i Hjørring men dækker hele Vendsyssel fra Skagen i nord til Aalborg i syd.

"Jeg er virkelig taknemmelig for, at jeg har haft mulighed for at lave mit eget job. Jeg trives ved at være mig selv, og jeg har ingen planer om at skulle have medarbejdere i virksomheden.”

Den store fordel ved at hyre Kristian er, at han er totalt uvildig og samtidig professionel, og at det er den samme person, kunden taler med fra start til slut.

Bygge-Syn ApS er af Byggeriets kvalitetskontrol og Energistyrelsen certificeret til at lave både ”små” og ”store” Energimærkninger i henhold til standarden ISO 9001:2008/2015, og er ligeledes godkendt af Erhvervsstyrelsen som beskikket bygningssagkyndig.


Foto: Privat // Kristian går grundigt til værks ved energimærkning

Normalt er det ikke så nemt at komme ind på markedet, men jeg har haft rigtig god gavn af mit netværk og min gamle arbejdsplads,” fortæller Kristian.

Det er ikke lovligt at have faste aftaler med bestemte ejendomsmæglere, men et godt netværk har sikret et fornuftigt antal opgaver.”

Kommer man tæt på Kristian, opdager man straks, at han har styr på tingene. Han gør altid meget ud af at forklare kunden, hvad han laver, og er i det hele taget meget informativ under arbejdets udførelse.

”Når jeg selv skal sige det, er jeg meget fleksibel og nem at have med at gøre,” siger Kristian.

”Og jeg bestræber mig på altid at være et ordentligt menneske”.

Medlem af landsdækkende forening

Når man er en enkeltmandsvirksomhed, kan man godt ind imellem savne kollegaer og nogen at sparre med. Derfor er Kristian medlem af den landsdækkende forening Boli-Con, der består af cirka 12 små enkeltmandsvirksomheder.

”Medlemmerne i sammenslutningen laver stort set det samme som mig,” fortæller Kristian.

”Og vi har områdebeskyttelse i foreningen. Derfor kan man trygt henvende sig og få vejledning i, hvem der opererer i éns område. Vi har en hjemmeside, og vi annoncerer indtil videre også på Facebook.”

Ind imellem projekterer Kristian stadig huse, så han ikke helt glemmer sit gamle håndværk. Dén ekspertise får han lov at give videre til nye studerende, idet han underviser på bygningskonstruktøruddannelsen en dag om ugen.

Desuden er Kristian også formand for byggeriudvalget i den lokale idrætshal, så han giver noget til det lokalsamfund, han er en del af.

Med tre børn og en kone, der også arbejder 37 timer om ugen, er der nok at se til i alle døgnets timer. Men det bliver da også heldigvis til hyggetimer i fritiden og ferier, blandt andet i familiesommerhuset i Hals.

”Vi har også lige haft børnene med på skiferie for første gang, og det kunne de lide, så det bliver sikkert en årlig tilbagevendende begivenhed,” slutter Kristian.

Skal du bruge Kristians og Bygge-Syn ApS’ ekspertise, kan du finde alle oplysningerne på deres hjemmeside.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Bygge-Syn ApS