Brand i Hjørring på Vandværksvej

Profilbillede
Marie Munk

Hvis du har lagt mærke til en sky der godt kunne ligne en brand i Hjørring for nogle få dage siden, så har dine øjne ikke snydt dig. Der var nemlig en større brand på Vandværksvej i Hjørring hos et malerfirma.

I fredags ved 19-tiden brød der en større brand ud på Vandværksvej i Hjørring hos et malerfirma. Man tror, at det har været nogle brugte olieklude, som til at starte med har sat gang i branden.

Det startede altså med disse klude og derefter bredte det sig til en stak paller, som endte i en brand, der dog heldigvis ikke nåede at brede sig specielt meget mere på grund af hurtigtænkende naboer.

Der var nemlig folk på arbejde i virksomheden i nabobygningen, som først hurtigt ringede 112 og derfor selv gik i gang med at slukke branden. Derfor lykkedes det dem at holde branden til pallerne og kun en lille smule af den ydre del af bygningen.

Falck var også hurtigt på scenen og kunne dermed tage sig af den sidste del af branden, så der ikke endte med at ske nogle større skader. Havde man ikke opdaget branden så hurtigt, så kunne det godt være blevet en meget stor ildebrand.

Kilde: Redaktionen