Bondestuen inviterer til Åbent Hus og fejrer kromutter Karina Hornbjergs 50-års fødselsdag

Gårdhaven ('Gokkehaven') er klar til den 18. maj, hvor kromutter Karina's 50-års fødselsdag skal fejres (Foto: Privat)
Profilbillede
dato

Det lokale værtshus i Hjørring, Bondestuen, er klar til at åbne dørene for et festligt Åbent Hus-arrangement i dag fra kl. 13 til 17. Anledningen er den runde fødselsdag for kromutter Karina Hornbjerg, der fylder 50 år.

Fra kl 13-17 er det Åbent Hus i Bondestuen. Dette arrangement er for venner, familie og bekendte af huset.

Men festen stopper ikke der - for der bliver åbnet op for alle. Kl. 20 i aften vil Flemming Christensen sørge for at holde gang i festlighederne med god musik og underholdning. Her er alle velkomne.

Bondestuen lægger op til en afslappet atmosfære, hvor gæsterne kan nyde samværet og hygge sig med venner og bekendte. Og så er det altid muligt at låne Bondestuens grill, hvis man skulle have lyst til lidt ekstra, når man er på besøg.

Karina håber på godt vejr, så de kan benytte gårdhaven og nyde stemningen i 'Gokkehaven', som de ynder at kalde den.

“Jeg håber der bliver en god sommer, så vi kan få gang i gårdhaven, hvor man kan låne Bondestuen´s grill, eller bare nyde et glas rosévin, eller hvad nu man er til  Der er indkøbt nye højtalere med mikrofon, så kunne man have lyst til at synge en lille sang, er man velkommen på Bondestuen - det er pisse sjovt,” siger en smilende Karina.


Ann Lindum er nyligt blevet ansat ved Bondestuen, og står klar til at servicere gæsterne (Foto: Privat)

Bondestuen har også nydt tilgangen af en ny ansat, Ann Lindum, der fremover vil være et af ansigterne, man møder på værtshuset. Med Ann som en del af teamet kan gæsterne se frem til at blive mødt med varme og imødekommenhed, når de besøger Bondestuen.

Så tag dine venner, din familie og din gode energi med til Bondestuen den 18. maj og vær med til at fejre Karina Hornbjergs store dag. Det bliver en festlig begivenhed, hvor alle kan være med til at sprede glæde og god stemning hos Bondestuen!

Dato: 18. maj 2023
Sted: Bondestuen, Bispensgade 30A

Du finder meget mere om dagligdagen på Bondestuen på deres Facebookside.

Kilde: Bondestuen v/Karina T S Hornbjerg