Bliv en Passioneret Sælger hos Zizzi Hjørring

Profilbillede
dato

Bliv en nøglespiller i Zizzi Hjørring succes!

Vi søger en passioneret og resultatorienteret sælger til vores team.

Som sælger i Zizzi Hjørring får du en alsidig rolle, hvor du i samarbejde med butikschefen og resten af teamet skaber en unik oplevelse for kunderne gennem enestående service, vejledning og styling. Sammen med butikschefen og resten af teamet spiller du en nøglerolle i at opnå vedvarende imponerende resultater.

I rollen som butiksmedarbejder vil du have masser af direkte kontakt med kunderne fra starten. Derfor er det essentielt, at du er en åben og energisk holdspiller, der brænder for mode og styling og holder dig opdateret på de seneste trends på sociale medier.

Hvem vi forestiller os, at du er…

  • Du har erfaring fra detailhandlen og besidder stærk forretningsforståelse. Du tøver ikke med at tage ansvar og træffe beslutninger.
  • Du trives med rutiner, samtidig med at du er fleksibel og omstillingsparat.
  • Du brænder for salg og mode, og det kommer til udtryk gennem dine evner til at skabe en positiv atmosfære, din vilje til at vinde og din lyst til at levere enestående service til vores kunder. Dette reflekteres i din passion og interesse for mode og styling.

Dine ansvarsområder inkluderer:

  • At levere enestående service, vejledning og styling ved altid at have fokus på kunderne, som du møder dem med smil nærvær.
  • At du effektivt håndterer modtagelse, udpakning og placering af nye varer dagligt.
  • Holde dig opdateret på varesortiment, top-10 styles og salgsfremmende aktiviteter for at sikre, at vi er klar til at byde kunderne velkommen til enhver tid.

Vi kan tilbyde dig…

Hos Zizzi venter der et spændende og varieret job med masser af kundekontakt og fantastiske kollegaer. Du bliver en integreret del af et dedikeret og inspirerende team inden for Europas førende plus size modebrand.

Der er rig mulighed for faglig og personlig udvikling gennem løbende træning inden for salg og styling.

Er det dig, vi leder efter? Hvis du kan forestille dig selv som sælger hos Zizzi, så udfyld din jobprofil nedenfor så præcist som muligt og vedhæft dit CV samt en motiveret ansøgning.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Hjørring Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (3-7 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

Zizzi - Hjørring, Metropol, Østergade, 9800 Hjørring

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 06-08-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6066889

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet