Blæsevejret i Hirtshals fik afgørende betydning i Hjørring AIK-nederlag

Profilbillede
dato

Hirtshals B mødte Hjørring AIK Frem i en hæsblæsende fodboldkamp på Schlie Arena i Hirtshals. Hjemmeholdet vandt kampen med 3-1.

Træneren for udeholdet, Peter Weiss Sørensen, var tilfreds med holdets præstation og mente, at de gav Hirtshals kamp til stregen. Ved pausen førte Hjørring AIK Frem med 1-0 og kunne med lidt mere skarphed og held have ført med et mål eller to mere.

Heldigvis var målmand Colin på plads med et par fine redninger, hvilket var afgørende for holdet. Træneren bemærkede dog, at det altid blæser i Hirtshals, og at modvinden i anden halvleg var en ulempe for holdet.

"Ærgerligt det altid blæser i Hirtshals. Havde vi ikke haft modvind i anden halvleg, havde vi vundet. Der har de en fordel."

Peter Weiss Sørensen fremhævede også nogle af holdets spillere. Den unge målmand Colin stod igen en fin kamp, og Martin Gummi spillede også godt sammen med flere andre spillere. Holdet stod sammen som en enhed og kæmpede for tingene.

Træneren mente, at holdet lykkedes med at spille bolden godt rundt over hele banen og havde flere gode gennemspillede angreb. Dog manglede den sidste skarphed, men den rutinerede Thomas Kuhn scorede på et fint gennemspillet angreb.

Peter Weiss Sørensen mente, at holdet skal fortsætte med at bygge på og have troen på tingene. Der skal arbejdes på at blive skarpere i begge ender af banen. Holdet træner godt, og de tror på, at resultaterne vil vende i deres favør i hver kamp de spiller.

"Heldet må sku da snart tilsmile os," lyder det fra Martin Gummi Christensen efter kampen.

Næste kamp for Hjørring AIK Frem er lørdag 7. oktober, hvor de skal møde Hjørring IF på Frem Parken (Hjørring). Der er kampstart kl. 14:00.

Kampens resultat: 3-1 til Hirtshals B
Række: Herrer Serie 2

Kilde: Træner Peter Weiss Sørensen, Hjørring AIK Frem - Herrer Serie 2