Bente driver frisørsalon med flair for at forskønne

Foto: Privat. I Brinck Seidelinsgade driver Bente frisørsalon med 8 modebevidste frisører.
Profilbillede
dato

Siden skoletiden har Bente Jensen interesseret sig for at smukkesere og forskønne ting. 
Idéerne var flertallige - og allerede som 18-årig fik Bente læreplads hos Brinck Seidelinsgades Frisør, hvor hendes flair for skønhed og velvære fik lov at udvikle sig. 

Den tidligere frisør og indehaver af salonen, Ejvind, henvendte sig selv til Bente. Hun ledte efter en læreplads som frisør, og opkaldet fra Ejvind skulle vise sig at danne grundlag for Bentes karriere som selvstændig frisør og salonejer.

Elevtiden og lærepladsen tog sine første spæde skridt i Brinck Seidelinsgade, og i dén salon, hvor det hele startede, kunne Bente sidste år fejre 40-års jubilæum.

“Det gik jo desværre lidt i glemmebogen på grund af nedlukningen, men ikke desto mindre er årene stadig gået - og salonen har formået at komme igennem en usædvanlig tid”, fortæller Bente og tilføjer, at det i en periode har føltes, som om `ingenting var normalt´.

Foto: Privat// Et væld af farver, frisurer, hårkure og diverse opsætninger finder du hos Brinck Seidelinsgade Frisør. De tilbyder naturligvis også både herre- og dameklip, samt klipning af børn og unge.

Den 3. ejer i rækken af Brinck Seidelinsgades Frisør

Bente har i sin tid som indehaver skabt en salon med stor tilfredshed hos kunder gennem flere generationer, og de kreative sider udvikles og udleves stadig hos frisøren, som hver dag møder på job med en positiv indstilling.

“Vi har oplevet en del udfordringer de sidste par år - og i den forbindelse har vi tilpasset os med nogle såkaldte `Corona-tiltag´” fortæller Bente og uddyber:

“Salonen har altid kørt med konceptet - uden tidsbestilling -, men grundet de forskellige restriktioner, valgte vi at tilpasse konceptet, og vores kunder blev tilbudt en opringning, når det blev deres tur”.

På den måde fik Bente og hendes ansatte travlheden fordelt over hele dagen - og der blev ikke mindst udvist omtanke med henblik på at opholde så få kunder i salonen som muligt.

“Fordelen ved at drive salon uden tidsbestilling er, at vi som frisører har mere frie hænder til at yde en service ud fra kundens ønsker”, konstaterer Bente, som går meget op i, at der altid kan afsættes 5 minutter ekstra til kunden, da der ikke er afsat en bestemt tid til behandlingerne.

Foto: Privat // Der er ingen tidsbestilling hos Brinck Seidelinsgades Frisør, men som noget nyt kan kunderne aflevere sit telefonnummer i salonen - herefter bliver de ringet op, når der er ledigt.

Et kreativt og modebevidst team

Hos Brinck Seidelinsgades Frisør har Bente ansat 8 frisører, heraf 2 elever, som skiftevis er på skole og i salonen.

“Der er stadig en stor lyst til at uddanne sig som frisør - og jeg modtager jævnligt ansøgninger fra folk, som viser stor interesse for faget”, fortæller frisøren, der samtidig ser det som en pligt og en fordel at ansætte elever til frisøruddannelsen.

“Eleverne får fingre i alt det nye, der sker. De kommer hjem i salonen med nyheder og teknikker - og på den måde følger vi jo dels moden, men også udviklingen”, siger Bente, der trods sit mangeårige kendskab til faget, altid er åben for nye forslag.

“Jeg stiller krav til nytænkning og kreativitet, men det gør jeg til alle mine ansatte - inklusive mig selv. Jeg sender ofte frisørerne på kurser for at blive opdateret på klippeteknikker og nye trends - og ind imellem afholder eller deltager vi også i forskellige modeshows”, kommer det med en positiv glød i stemmen.

Foto: Privat// Moden skifter fra tid til anden. Hos Brinck Seidelinsgades Frisør bliver alle ansatte sendt på kurser for at dygtiggøre sig og følge med i udviklingen.

“Vores kundesegment tæller en del ældre kunder - mænd og kvinder, plus deres børn og børnebørn”, fortæller Bente, der ofte har et glædeligt gensyn med `gamle kunder, som netop lægger vejen forbi salonen, når de har ferie eller er på weekend hos familien:

“Det er helt klart fordelen, når vi kører - uden tidsbestilling -. Det gælder både for os som frisører - men især også vores kunder”.

“Pludselig står der et velkendt ansigt i døren, som gerne vil klippes, farves - eller som måske ønsker en omgang hovedbundsmassage i forbindelse med en hårkur. Det er da hyggeligt”, slutter frisøren med et smil. 

Brinck Seidelinsgades Frisør har åbent alle hverdage fra kl.8-17.30.
Om onsdagen er åbningstiden dog udvidet til kl.19.
Lørdag åbent fra kl.8-14.

Kig forbi hos Bente og hendes dygtige frisører - de er altid klar til at pifte frisuren op og forkæle dit hår !

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Redaktionen