Ægte nordjyske kræmmere med hjertet på rette sted

Ove Christensen sammen med sin kone, Doris // Holmberg Handel
Profilbillede
dato

Ove og Doris Christensen er passionerede kræmmere, der har drevet deres forretning i over 20 år.

Holmberg Handel ApS, beliggende på Rakkebyvej 281, 9800 Hjørring, er en virksomhed drevet af ægteparret Ove Christensen og Doris.

Grundlagt i 2003 som en beskeden kræmmerforretning, har Holmberg Handel udviklet sig fra at sælge gamle ting og sager til at inkludere alt fra garn og krydderier til strømper. Deres iværksætterånd og hang til handel har ført dem fra enkle kræmmermarkeder til at etablere deres egen butik i et tidligere tømrerværksted.

Ove har altid været interesseret i handel, og han er kendt for sit gode øje for en god handel. Doris er den hyggelige type, der nyder at snakke med kunderne.

Kræmmerlivet som livsstil og hyggelig handel
Kræmmerlivet er mere end blot et fritidsjob for Ove og Doris. Det er en livsstil, der fylder deres liv fra morgen til aften. De bruger deres fritid på at handle og sælge varer, og de er begge meget passionerede omkring deres arbejde.

Ove og Doris er kendt for deres hyggelige atmosfære på deres stande. De er altid glade for at snakke med kunderne, og de er gode til at skabe en god stemning.

De er begge passionerede kræmmere, der nyder at handle og sælge varer. De er også gode til at skabe en hyggelig atmosfære på deres stande.

Du kan finde Holmberg Handel ApS på Facebook her: Holmberg Handel Facebook

Besøg deres hjemmeside på: Holmberg Handel Hjemmeside

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Redaktionen